Great Bear: Το all-day rooftop με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας

Newsroom
Great Bear: Το all-day rooftop με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας
Ένα μοναδικό location με πανοραμική θέα για να περάσεις καλά με την παρέα σου.

Στην Πλατεία Θεάτρου κοντά στο Ψυρρή και στην πλατεία Κουμουνδούρου, στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου Selina, σε περιμένει μία εμπειρία ξεχωριστή από τις υπόλοιπες. Ναι, λέμε «εμπειρία», γιατί αυτό που συμβαίνει στο Great Bear είναι πολλά περισσότερα από ένα rooftop στην Αθήνα.

...
Photos by Giannis Oumoudoumidis

Το Great Bear αποτελεί ένα σημείο σύνδεσης για την πόλη. Έναν αθηναϊκό κόμβο που φέρνει «κοντά» την Ακρόπολη με τον Πειραιά μέσω της απεριόριστης, 360 μοιρών θέας που σου προσφέρει. Βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας, κι όμως έχεις την αίσθηση ότι με κάποιον «μαγικό» τρόπο είσαι και μακριά από αυτήν, σε μία πρωτόγνωρη ησυχία και χαλαρή διάθεση για τα δεδομένα της πολύβουης πρωτεύουσας.

...
Photos by Giannis Oumoudoumidis

Η επίσκεψη στο Great Bear μπορεί να ξεκινήσει από νωρίς το πρωί. Να πάρεις το λάπτοπ σου, να καθίσεις αναπαυτικά σε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού και με την «ανάσα» που σου προσφέρει το ιδιαίτερο location να προσηλωθείς στη δουλειά σου, ανενόχλητος από εξωτερικούς παράγοντες. Εκεί θα γευτείς υπέροχο καφέ και healthy brunch που ξεχωρίζει, αγναντεύοντας στον ορίζοντα της μοναδικής θέας και δίνοντας μία διαφορετική, πιο απολαυστική χροιά στην καθημερινότητα της δουλειάς. Μαζί, παραγγέλνεις ένα banana split με ταχίνι με κακάο, μπανάνα, κολοκυθόσπορο και ινδική καρύδα ή ένα Roasted Tomato and Garlic με προζυμένιο ψωμί, ψητές ντομάτες, τσαλαφούτι και αρωματικά βότανα (ή ό,τι άλλο εσύ προτιμάς από το μενού) και ξεκινάς τη μέρα σου με τον πιο υγιεινό, energized και νόστιμο τρόπο.

...Photos by Giannis Oumoudoumidis

Το μεσημεριανό, όμως, είναι εξίσου απολαυστικό. Γιατί δεν είναι μόνο ότι σε περιμένουν θεσπέσια πιάτα από εκλεκτές πρώτες ύλες, αλλά και η cozy ατμόσφαιρα που «ντύνει» την εμπειρία. Πρόκειται για το ιδανικό spot για να πας με τους φίλους σου και να καθίσετε χαλαρά για να τσιμπήσετε κάτι, να πιείτε και να πείτε τα νέα σας. Με το τραπέζι να γεμίζει με «ψαγμένα» πιάτα που βασίζονται στην ελληνική παράδοση απογειώνοντάς την με ξεχωριστές πινελιές, τώρα δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για προορισμό για το μεσημέρι σου.

Πώς να αντισταθείς, για παράδειγμα, στο καλαμάρι με σωτέ salsa τομάτας, chimichurri και κρίταμο ή στην πανσέτα Shawarma με χούμους, τζατζίκι με σουμάκ, σάλτσα τομάτας και πίτες; Πραγματικά, όποιο πιάτο και να παραγγείλεις έχει τη δική του ιδιαίτερη «Great Bear» πινελιά και αξίζει αδιαμφισβήτητα να το δοκιμάσεις.

...
Photos by Giannis Oumoudoumidis

It's Sunset o’clock

Το ηλιοβασίλεμα αγαπά το Great Bear και το Great Bear αγαπά το ηλιοβασίλεμα. Στο rooftop της Πλατείας Θεάτρου θα δεις το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης. Σε αυτό δίνεται τόση σημασία που μετά τη δύση του ηλίου είναι που αρχίζει η μουσική, η οποία διασκεδάζει τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ.

Το ακόμα πιο συναρπαστικό του μαγαζιού είναι ότι ανάλογα με τη μέρα που θα πας μπορείς να ζήσεις κάτι διαφορετικό. Τις Παρασκευές το βράδυ, η κουζίνα κλείνει και τη θέση της δίνει στο πιο απολαυστικό μπάρμπεκιου τόσο από άποψη φαγητού όσο και από άποψη εμπειρίας και, φυσικά, θέας, αφού η Ακρόπολη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Τις Κυριακές, από την άλλη, από τις 4 το μεσημέρι ξεκινάει ένα διασκεδαστικό πάρτι που τελειώνει στις 11 το βράδυ.

...
Photos by Giannis Oumoudoumidis

Το Great Bear είναι το τέλειο spot για κάθε παρέα που θέλει να περάσει καλά, απολαμβάνοντας μία γευστική, healthy εμπειρία, όμως, παράλληλα, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση, όπως τα γενέθλιά σου.

Με το παρεΐστικο κλίμα, τη συγκλονιστική θέα και τη λαχταριστή κουζίνα, η επίσκεψη στο Great Bear είναι απλά must.


Photo Credits Κεντρικής Φωτογραφίας: Giannis Oumoudoumidis

Great Bear Rooftop

Πλατεία Θεάτρου 18, Θεάτρου 8, 105 52, Αθήνα

Facebook

Instagram