Kyma: Το εστιατόριο του Ammoa Luxury Hotel αποτελεί τον γαστρονομικό προορισμό της Χαλκιδικής

Newsroom
Kyma: Το εστιατόριο του Ammoa Luxury Hotel αποτελεί τον γαστρονομικό προορισμό της Χαλκιδικής
Φέτος κάνουμε ξέγνοιαστες διακοπές σε ένα ξενοδοχείο όνειρο στη Χαλκιδική και απολαμβάνουμε τους πιο γευστικούς θαλασσινούς μεζέδες δίπλα στο κύμα.

«Εσείς για πού είστε φέτος το καλοκαίρι;»: μια ερώτηση που ακούγεται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες από γραφείο σε γραφείο κι από τραπέζι σε τραπέζι. Αν και κάποιοι έχουν ήδη κλείσει και οργανώσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Γιατί λοιπόν φέτος να μην αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα νησιά και να επιλέξουμε ένα μέρος που αντίστοιχό του στην Ελλάδα «δεν έχει»; Μιλάμε ασφαλώς για την Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα τη χερσόνησο της Σιθωνίας, ένα «διαμάντι» με καταπράσινα τοπία και καθαρά κρυστάλλινα νερά που δίνουν άλλο νόημα στις διακοπές μας.

....

Σε αυτό το εντυπωσιακό σημείο, πάνω στην αμμώδη παραλία του Αγίου Ιωάννη, είναι χτισμένο και το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, ένας επίγειος παράδεισος αξέχαστων εμπειριών. Και ποια είναι η μεγαλύτερη «εμπειρία» των καλοκαιρινών μας διακοπών αν όχι το φαγητό; Σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο, θα βρείτε ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του τόπου, το εστιατόριο Kyma.

....

Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και θα σας υποδεχθεί με την πιο ρομαντική διάθεση, αλλά και μια άκρως καλοκαιρινή αύρα. Οι μεσογειακές γεύσεις δένουν άριστα με την τοπική κουζίνα και το μενού του Kyma δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Εξωτερικά το εστιατόριο είναι κομψό και μοντέρνο, ενώ περιβάλλεται από ένα καταπράσινο τοπίο και μια επιβλητική ελιά.

Στα πιάτα του ξεχωρίζουν οι καλοκαιρινοί μεζέδες όπως το χταπόδι, το καλαμάρι, τα χτένια, τα όστρακα, αλλά και τα φρέσκα ψάρια που πέφτουν απευθείας από τη θάλασσα στη σχάρα της κουζίνας. Όλα αυτά δίπλα στο κύμα, ακούγοντας τον αγαπημένο μας καλοκαιρινό ήχο και χαλαρώνοντας στο έπακρο.

....

Και μιας και μιλήσαμε για την απόλυτη χαλάρωση, είναι γεγονός πως το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort προσφέρει αυτά που αποζητούμε από το καλοκαίρι μας. Κάθε ένα από τα 179 δωμάτια και μπανγκαλόου του ξενοδοχείου, ορισμένα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για τις απόλυτες χαλαρωτικές διακοπές.

....

Παράλληλα, στο υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών εξατομικευμένων θεραπειών που θα σας μεταφέρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι αναζωογόνησης. Μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος, κολύμπι στη θερμαινόμενη πισίνα ή χρήση της σάουνας και του τζακούζι, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που θα βρείτε εκεί.

....

Για όσους έχουν ανάγκη περισσότερη εσωτερική ηρεμία και αναζωογόνηση του σώματος, μπορούν να κάνουν μαθήματα yoga και pilates σε ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, καθώς και σε εξωτερικούς χώρους, σε έναν εμπνευσμένο χώρο γεμάτο ελαιόδεντρα, που συνοδεύεται από μια γοητευτική θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο επιπλέον, διαθέτει ένα ευρύχωρο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για άσκηση σε εσωτερικό χώρο, αλλά και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδα tennis, padel, mini football, golf και φυσικά beach volleyball που θα σας χαρίσουν στιγμές ψυχαγωγίας και άθλησης.

....

Ο κατάλογος των δραστηριοτήτων στο AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort είναι ατελείωτος, καθώς προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα μοναδικών εμπειριών. Από το φαγητό στο φανταστικό Kyma Restaurant, αλλά και στα υπόλοιπα εκλεκτά του εστιατόρια, μέχρι ιστιοπλοϊκές εκδρομές, εκδρομές για ψάρεμα και μαθήματα μαγειρικής.

Όποιες κι αν είναι οι καλοκαιρινές διακοπές που ονειρεύεστε, είναι σίγουρο πως στο AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, Παραλία Αγίου Ιωάννη, 63088, Χαλκιδική (Τηλ.: 23750 22200)