Waterboom: Η στιγμή που σκάει το δακρυγόνο μέσα στα παιδιά, σύμφωνα με τις καταγγελίες (vids)

Επιμέλεια: Newsroom
Waterboom: Η στιγμή που σκάει το δακρυγόνο μέσα στα παιδιά, σύμφωνα με τις καταγγελίες (vids)
Πανικός προκλήθηκε στο Waterboom Festival 2023 στο ΟΑΚΑ μετά από ρίψη δακρυγόνων μέσα στον κόσμο.

Το απόλυτο χάος επικράτησε στο Waterboom Festival 2023 στο ΟΑΚΑ, όταν άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα μέσα στο πλήθος, με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά να τρέχουν πανικόβλητα.

Οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, καθώς το συγκεκριμένο φεστιβάλ που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους, έτρεχαν να προστατευτούν, φωνάζοντας «βοήθεια», ενώ ποδοπατήθηκαν με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους, προκειμένου να φύγουν από το σημείο.

@mpakalhhhh ελεος. #waterboomfestival #waterboom2023 #hawkgreco ♬ πρωτότυπος ήχος - marilena🫶
@unicorngirls1213 #waterboomfestival2023 #greece #fy ♬ original sound - 𝐒𝐈😈
@damechalk1 #waterboomfestival2023 ♬ original sound - Hi

Η κατάσταση ξέφυγε και οι γονείς που βρίσκονταν εκεί ή που τα παιδιά τους πήγαν στο φεστιβάλ, προχώρησαν σε καταγγελίες, για την έλλειψη ασφάλειας εκ μέρους της διοργάνωσης.

«Μπορεί να βγει ένας σοβαρός άνθρωπος από αυτό το πανηγύρι που στήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και να μας πει επίσημα με ανακοίνωση, πως σε ένα κατάμεστο στάδιο με παιδιά κάποιοι πέρασαν δακρυγόνα δημιουργώντας πανικό στα ανυποψίαστα θύματα; Κάποια έφυγαν από εκεί ποδοπατημενα και με θολή όραση απο τους καπνούς. Ξεφτίλα! Αυτό σημαίνει διασκέδαση για εσάς; Να βάζετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές; Ντροπή και αίσχος. Μπανανία όπως πάντα. Να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βγείτε να απολογηθείτε… νεροκουβαλητές. Ντροπή», αναφέρει καταγγελία μητέρας.