Bolivar Beach Club: εκεί που τα επικά summer parties συναντούν κορυφαία cocktails και απολαυστικό φαγητό

Newsroom
Bolivar Beach Club: εκεί που τα επικά summer parties συναντούν κορυφαία cocktails και απολαυστικό φαγητό
Ο απόλυτος προορισμός για όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν ψαγμένους γευστικούς συνδυασμούς.

Καλοκαίρι στην Αθήνα και αναπόφευκτα ψάχνεις τρόπους για να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά με την παρέα σου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η εποχή «ζητάει» μία έξτρα καλοπέραση και περιστάσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις τα summer vibes στο έπακρο. Δεν έχει νόημα αλλιώς.

Καλοκαίρι χωρίς πάρτι, δεν είναι καλοκαίρι. Το ξέρεις και το ξέρουμε. Πλέον, όμως, δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για το μέρος που θα σου χαρίσει τις πιο επικές στιγμές της ζωής σου, αφού υπάρχει το Bolivar Beach Club.

...

When in Bolivar, life is a party

Το Bolivar Beach Club βρίσκεται τοποθετημένο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο και είναι εξοπλισμένο με όλα όσα θα χρειαστείς για να περάσεις καταπληκτικά είτε πας με φίλους είτε με την κοπέλα σου.

Με το που δύσει ο ήλιος, το μαγαζί μετατρέπεται σε ένα κέντρο διασκέδασης διαφορετικό από όσα έχεις συνηθίσει. DJs της παγκόσμιας σκηνής αναλαμβάνουν τα ηνία και προσφέρουν συγκλονιστικές εμπειρίες, ενώ ο χώρος είναι μεγάλος επιτρέποντάς σου να χορεύεις μέχρι το πρωί περιτριγυρισμένος με φοίνικες και δέντρα που δημιουργούν ατμόσφαιρα εξωτικού προορισμού.

bolivar

Τους επόμενους μήνες, το πρόγραμμα στο Bolivar Beach Club θα είναι πλούσιο και εκεί θα βρεις events για κάθε γούστο. Για παράδειγμα, για εσένα που λατρεύεις την techno, η DJ, παραγωγός και τραγουδίστρια από τη Ρωσία Nina Kraviz θα ανέβει στη σκηνή του μαγαζιού και θα δημιουργήσει την απόλυτη techno ατμόσφαιρα την πρώτη μέρα του Ιουλίου. Έπειτα, στις 7 Ιουλίου, η Stella Bossi θα φέρει τη νέα hybrid γενιά της techno στο Bolivar, ενώ το δίδυμο των Γάλλων KAS:ST θα έρθει στις 15 Ιουλίου για να ξεσηκώσει το dancefloor με τη μελωδική πλευρά του genre. Και τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή.

Ο καταξιωμένος Ισραηλινός DJ/παραγωγός με ρεκόρ πωλήσεων Guy Gerber θα μετατρέψει τη νύχτα της 22ης Ιουλίου σε μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για κάθε παρευρισκόμενο, ενώ ο κορυφαίος Ισπανός εκπρόσωπος της house και deep-tech Dennis Cruz θα γίνει το talk-of-the-town, αφού στις 12 Αυγούστου θα βρεθεί στο Bolivar Beach Club για να «ντύσει» τη σκηνή με την επιτυχία των κυκλοφοριών του σε δισκογραφικές, όπως Solid Grooves, Hot Creations και τη δική του, Lemon-Aid.

Πέρα, όμως, από τα πολύ μεγάλα events, το Bolivar Beach Club διοργανώνει κάθε βράδυ έξτρα καλοκαιρινά πάρτι, ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θα κάνεις σε κάθε σου έξοδο ανεξάρτητα από τη μέρα. Από Latin και R&B μουσική μέχρι Party Anthems Nights, τώρα έχεις κάθε λόγο για να μη φύγεις από το μαγαζί μέχρι το πρωί.

Μπες εδώ για να δεις όλα τα parties/events που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα και ετοιμάσου για ατελείωτη διασκέδαση μέχρι το πρωί.

...

Φαγητό και cocktails μόνο από τους καλύτερους

Τι χρειάζεται ένα πάρτι πέρα από ωραίο χώρο και καλή μουσική; Μα, φυσικά, κορυφαία cocktails και στο Bolivar Beach Club αυτά έχουν την τιμητική τους από τους Top ειδικούς. Επιλογές, όπως το Bolivar Premium Mojito, το Bolivar Taste και το Le Grant Zombie Nation, είναι must τόσο για να απογειώσεις το κέφι των πάρτι όσο και για να ολοκληρώσεις το γεύμα σου από το μενού του εστιατορίου που επιμελείται ο σεφ Aris Jalal.

...

Το εστιατόριο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις τη βραδιά σου πριν από ένα πάρτι ή απλά για να απολαύσεις μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα. Το μενού βασίζεται στη Μεσογειακή κουζίνα, αλλά με ethnic προσθήκες και αλλαγές που απογειώνουν κάθε πιάτο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Τόνος με φάβα, σπαράγγια, καραμελωμένα κρεμμύδια και teriyaki sauce ή το Μανούρι με κρούστα από λευκό και μαύρο σουσάμι, σαλάτα μεσκλάν με βινεγκρέτ βαλσάμικου και πικάντικη μαρμελάδα τομάτας με lime και πιπεριά τσίλι. Στον κατάφυτο χώρο του εστιατορίου και σχεδόν σε κάθε σημείο του Bolivar Beach Club, θα απολαύσεις πιάτα για όλη τη μέρα. Από την Ελληνική Ομελέτα από την Άνδρο με πατάτες baby, τοματίνια και γραβιέρα και τα φρεσκοψημένα pancakes με πραλίνα φουντουκιού, μπισκότα, cranberries, άγρια φρούτα, ξηρούς καρπούς και σαντιγί, μέχρι τα εκπληκτικά linguini με αστακό, μπισκ και φρέσκια σάλτσα τομάτας με βότανα και τα Κρητικά Σκιουφιχτά με μανιτάρια, μπρόκολο, κρεμμύδι, τοματίνια, θυμάρι και παραδοσιακό τυρί, κάθε πιάτο αξίζει να βρεθεί στο τραπέζι σου.

Στον κατάλογο του εστιατορίου που ανανεώνεται συχνά με νέα πιάτα, θα βρεις και healthy ή/και vegetarian επιλογές, καθώς και θεσπέσια επιδόρπια, όπως το A Trip to Tradition που αποτελείται από μικρά σιροπιαστά με παγωτό καϊμάκι για να ενθουσιάσεις τον ουρανίσκο σου.

Δες όλο το μενού εδώ.

bolivar

Το Bolivar Beach Club είναι ο must προορισμός και για αυτό το καλοκαίρι. Ένα spot που «παντρεύει» την καλή μουσική με εκπληκτικά cocktails, λαχταριστό φαγητό και, φυσικά, τα πιο θετικά vibes.

Bolivar Beach Club

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος, 174 55

Facebook

Instagram