Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από πάρτι με ναρκωτικά και 200 καλεσμένους σε βίλα (vid)

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από πάρτι με ναρκωτικά και 200 καλεσμένους σε βίλα (vid)
Στα πλάνα που προβλήθηκαν στο MEGA από το πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα, φαίνεται ότι υπήρχαν παραπάνω από 200 καλεσμένοι.

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς στη Μύκονο που προσποιήθηκαν τους καλεσμένους σε πάρτι. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο Mega, όπου προβλήθηκε και βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι, στην βίλα γινόταν κι ευρεία διακίνηση διάφορων ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, στην εξίσωση μπαίνει και γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που ήταν και δημοτικός σύμβουλος στην Μύκονο.

Στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία αναφέρθηκε ότι εκτός από την ηχορύπανση, μπορεί να γίνεται και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, δύο αστυνομικοί πήγαν στην συγκεκριμένη βίλα με πολιτικά ρούχα προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι. Στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού παρέμειναν για πάνω από 50 λεπτά, όπου διαπίστωσαν ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν έφθασε η αστυνομία στην βίλα, οι υπεύθυνοι του οικήματος προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, αλλά πια ήταν αργά. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και ο πατέρας του είναι δημοτικός σύμβουλος στη Μύκονο.

Συνολικά εντοπίστηκαν μέσα στην βίλα περισσότερα από 60γραμμάρια κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνες, κάνναβη και συνελήφθησαν ακόμα 3 άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και μία γυναίκα που φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδερφό του 35χρονου.