Ντροπιαστικές εικόνες στην Κέρκυρα: Πολίτης στάθηκε πάνω από το νεκρό άλογο και νταήδες τον πήγαν... καροτσάκι (vid)

Ντροπιαστικές εικόνες στην Κέρκυρα: Πολίτης στάθηκε πάνω από το νεκρό άλογο και νταήδες τον πήγαν... καροτσάκι (vid)
Aδιανόητες εικόνες καταγράφηκαν σε κεντρικό δρόμο της Κέρκυρας όταν ένα άλογο τουριστικής άμαξας, κατέρρευσε και ξεψύχησε στη μέση του δρόμου.

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής(07/07) για κακοποίηση ζώου ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Κέρκυρας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το corfutvnews.

Μάλιστα σήμερα το πρωί φιλοζωικές οργανώσεις της Κέρκυρας προχώρησαν σε διαμαρτυρία μπροστά από την είσοδο του Παλαιού Φρουρίου για τις συνθήκες εργασίας των αλόγων.

Με κεντρικό σύνθημα να μην γίνει η Κέρκυρα Σαντορίνη, οι οργανώσεις ζητάνε την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών καθώς και την άμεση απαγόρευση της κυκλοφορίας των αμαξών μεταξύ 11.00 με 19.00.

Σάλος με το βίντεο της ντροπής!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που απεικονίζει τον προπηλακισμό ενός ποδηλάτη που έκανε το λάθος...να σταθεί πάνω από το νεκρό άλογο.

Ειδικότερα, βίντεο που δημοσιεύει το animalrightsgreece_22 απεικονίζει τη στιγμή κατά την οποία «νταήδες» κινούνται επιθετικά προς έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε κοντά στο νεκρό άλογο. Ένας άνδρας ακούγεται να λέει: «Φεύγα που λυπάσαι το άλογο» και «έχω δέκα άλογα εγώ ρε».

Δεν έμειναν μόνο στις φωνές καθώς στη συνέχεια του απευθύνουν ύβρεις ενώ δεν δίστασαν να τον σπρώξουν και να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος του!