Διεθνής αθλητής από τον Βόλο συνελήφθη επειδή έσπασε με κουτουλιά τη μύτη της πρώην συζύγου του

Διεθνής αθλητής από τον Βόλο συνελήφθη επειδή έσπασε με κουτουλιά τη μύτη της πρώην συζύγου του
Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Βόλο με έναν πασίγνωστο διεθνή αθλητή να χτυπάει με κουτουλιά την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους.

Συνελήφθη στον Βόλο, 34χρονος πασίγνωστος διεθνής αθλητής που έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας για άγρια κακοποίηση της πρώην συζύγου του. Ο εν λόγω αθλητής έσπασε με κουτουλιά τη μύτη της 30χρονης γυναίκας μπροστά στα μάτια των γονιών του αλλά και του παιδιού του ηλικίας 4,5 ετών. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για εξύβριση και ενώ εκείνη μεταφερόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πασίγνωστος αθλητής, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (6/7) βρισκόταν στο στο σπίτι των γονιών του στον Βόλο. Στις 21:30 η πρώην σύζυγός του συνοδευόμενη από μια φίλη της, πήγε στα πεθερικά της με τα οποία μένουν δίπλα, για να πάρει το παιδί.

Όπως είπε η δικηγόρο της 30χρονης, εκείνος άρχισε να την βιντεοσκοπεί με το κινητό. Βιντεοσκοπούσε τόσο την ίδια όσο και το παιδί, για να αποδείξει πως δεν ήθελε το 4χρονο να ακολουθήσει την μητέρα του. Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες στο Αυτόφωρο, πήγε να του αρπάξει το κινητό από το χέρι και τότε την χτύπησε. Με κουτουλιά της έσπασε την μύτη.

Σοκαρισμένοι και οι γονείς του, σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο της 30χρονης, τον ρώτησαν έκπληκτοι «τι έκανες;» για να τους απαντήσει «έπεσε, τι δεν καταλαβαίνετε;».

Η νεαρή γυναίκα δεν κάλεσε αστυνομία ή ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο της φίλης της. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο ο σύζυγός της είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της και μόλις έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήγε η μητέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Αμέσως κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία και ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βια. Η 30χρονη εμφανίστηκε χθες (7/7) το μεσημέρι στο Αυτόφωρο με τα ρούχα της γεμάτα αίματα από το χτύπημα που της έσπασε την μύτη καθώς δεν είχε αλλάξει ρουχισμό στο τμήμα όπου κρατήθηκε μετά την μήνυση, ενώ φορούσε κολάρο.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε αναβολή και να δικαστεί τη Δευτέρα, λόγω απουσίας του δικηγόρου του, από τη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τότε, με όρους για τον άνδρα να μετοικήσει στο σπίτι της αδελφής του (γιατί μένουν σε διώροφο σπίτι σε διαφορετικό όροφο με την πρώην σύζυγό του) και να μην πλησιάζει την 30χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μ. Επίσης τέθηκε όρος στην γυναίκα να μην πλησιάζει τον πρώην σύζυγό της σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.