Ο πρωταθλητής του Αιγαίου: To WorldChampion Jet κάνει το Αθήνα – Σαντορίνη σε χρόνο ρεκόρ

Newsroom
Ο πρωταθλητής του Αιγαίου: To WorldChampion Jet κάνει το Αθήνα – Σαντορίνη σε χρόνο ρεκόρ
Το ταχύπλοο της SEAJETS με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του σε ταξιδεύει με ασύγκριτη άνεση και πολυτέλεια για ακόμη ένα καλοκαίρι.

«Πού θα πάμε φέτος το καλοκαίρι;». Μια ερώτηση που «παίζει» αρκετά στις συναντήσεις και στα τραπέζια φίλων αυτό το διάστημα. Η Άνδρος, η Σέριφος ή η Σίφνος, νησιά δηλαδή που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, φαίνεται πως αποτελούν τις πρώτες επιλογές των περισσότερων.

Γιατί, όμως, όχι μια Νάξος, μια Ίος ή μια Σαντορίνη; Σε όποιον κι αν αναφέρεις τους παραπάνω προορισμούς θα σου απαντήσει πως «δεν αντέχει τόσες ώρες σε ένα πλοίο». Όπως άλλωστε μου έχει τονίσει κι ένας καλός φίλος «μέχρι πέντε ώρες περνάνε ευχάριστα, μετά είναι το δύσκολο». Αυτό το μότο φαίνεται πως ακολούθησε και η SEAJETS όταν έφερε στις ελληνικές θάλασσες το WorldChampion Jet, το οποίο κάνει καθημερινά το Αθήνα – Σαντορίνη σε 4 ώρες και 45 λεπτά!

Μιλάμε ασφαλώς για έναν χρόνο ρεκόρ, που όμοιός του δεν έχει ξαναυπάρξει στα ελληνικά δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το όνομα του συγκεκριμένου πλοίου. Ο πρωταθλητής κόσμου WORLDCHAMPION JET κατέχει ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και έχει βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς.

Για να το καταλάβεις καλύτερα, αν το WORLDCHAMPION JET ήταν αθλητής στίβου θα ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ. Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν ξεκάθαρα ο Λιονέλ Μέσι. Κάθε ταξίδι με το συγκεκριμένο πλοίο διακρίνεται από ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Ξεκινά καθημερινά το δρομολόγιό του από Πειραιά και πρώτος του σταθμός είναι η Σύρος, στην οποία «δένει» σε μόλις δύο ώρες. Μισή ώρα μετά βρίσκεται στη Μύκονο, ενώ σε 3 ώρες και 25 λεπτά φτάνει στη Νάξο.

....

Προτελευταίος του προορισμός είναι το λιμάνι της Ίου στο οποίο φτάνει σε ακριβώς 4 ώρες και 5 λεπτά, ενώ ολοκληρώνει το ταξίδι του στη Σαντορίνη 40 λεπτά αργότερα. Όσο για την εμπειρία on board; Σχεδόν δεν καταλάβεις καν ότι βρίσκεσαι σε πλοίο. Το ταξίδι είναι ευχάριστο, καθώς λόγω του όγκου του και της κατασκευής του δεν επηρεάζεται καθόλου από τη θάλασσα. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο lounge ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, χαλαρώνεις στα δερμάτινα καθίσματα και αν το έχεις και με τον ύπνο, φοράς ακουστικά, κοιμάσαι απευθείας και ξυπνάς στον προορισμό σου.

Το highlight του πλοίου βρίσκεται στο κεντρικό αίθριο, πριν την κεντρική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο. Εκεί θα δεις ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και η οποία συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του. Το γρηγορότερο μονοθέσιο στο γρηγορότερο πλοίο. Εκπληκτικός συνδυασμός, o οποίος έχει το δικό του νόημα. Μη χάσατε την ευκαιρία να το θαυμάσετε από κοντά και να βγάλετε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

....

Φυσικά, μέσα στο πλοίο θα βρεις ένα πλήρως οργανωμένο κυλικείο, το οποίο θα σε περιμένει με καφέδες, δροσερά ροφήματα, αλλά και μεγάλη ποικιλία από αλμυρά και γλυκά σνακ, προκειμένου να «γεμίσεις» τις μπαταρίες σου και να είσαι έτοιμος για βουτιά με το που κατέβεις στο νησί. Επίσης, αν κάτι κάνει τα πλοία της SEAJETS να ξεχωρίζουν είναι η καθαριότητα. Θα το καταλάβεις αμέσως με το που ανέβεις στο πλοίο, μόλις κάτσεις στο κάθισμά σου, αλλά και όταν δεις τις τουαλέτες του.

Μιλάμε άλλωστε για την εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Το ταξίδι με το WORLDCHAMPION JET είναι πραγματικά μια εμπειρία και σίγουρα το πιο γρήγορο και ξεκούραστο που μπορείς να κάνεις στο Αιγαίο. Και ΣΥ JET, λοιπόν, και έφυγες για διακοπές!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα