Ήρθαν οι εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες στα ακτοπλοϊκά αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια (vid)

Ήρθαν οι εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες στα ακτοπλοϊκά αλλά δεν υπάρχουν εισιτήρια (vid)
Οι εταιρείες ακτοπλοΐας ανακοινώνουν εκπτώσεις και προσφορές στα εισιτήρια με...ψιλά γράμματα, με χιλιάδες πολίτες να μην μπορούν να φύγουν διακοπές εξαιτίας του κόστους.

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι ιδιαίτερα αυξημένα μέχρι σήμερα και οι εταιρείες σε συνεννόηση με την κυβέρνηση ανακοίνωσαν εκπτώσεις σε συγκεκριμένες ημέρες και κατηγορίες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι εκπτώσεις ήρθαν αργά, αφού οι περισσότεροι έχουν ήδη «κλείσει» και πληρώσει τα εισιτήρια για τις διακοπές τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμα.

Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις σε πολλές περιπτώσεις αφορούν δρομολόγια στα οποία δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

«Κάνοντας μια πρώτη έρευνα για να κλείσουμε εμείς εισιτήρια και να προλάβουμε τις εκπτώσεις που έρχονται από την επόμενη Δευτέρα για τις περισσότερες εταιρείες, διαπιστώσαμε πως σε συγκεκριμένα δρομολόγια, είτε δεν υπάρχουν καθόλου εισιτήρια για τους επιβάτες, είτε δεν υπάρχουν εισιτήρια για τα αυτοκίνητα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Παραδείγματος χάρη βάλαμε ημερομηνία αρχές Αυγούστου δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο με επιστροφή κάποιες ημέρες αργότερα. Υπήρχαν εισιτήρια επιβατών αλλά όχι για αυτοκίνητα. Το ίδιο κάναμε και για την Ίο, τώρα τον Ιούλιο. Εκεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία δεν υπήρχαν εισιτήρια για τέσσερα άτομα και αυτοκίνητο, υπήρχαν μόνο για δυο. Το άδικο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων σ' αυτούς που έχουν βγάλει ήδη τα εισιτήρια και τα έχουν πληρώσει», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Οι εταιρείες δίνουν εκπτώσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες και αρκετοί μένουν εκτός.

«Ναι, εγώ ας πούμε που θέλω να ταξιδέψω μόνη μου, μένω εκτός, όπως και ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά ή μια παρέα δυο ατόμων. Οι δικαιούχοι είναι οι τετραμελείς οικογένειες και οι πολύτεκνοι», συμπλήρωσε.