Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε στο Survivor All Star (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως θα αξιοποιήσει το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε στο Survivor All Star (vid)
Με ένα εξωπραγματικό ποσό ολοκληρώθηκε η περιπέτεια του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που σήκωσε την κούπα, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε πετύχει και το 2021.

Ο μεγάλος φετινός νικητής κέρδισε τα 100.000 ευρώ του τελικού ενώ από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 135.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά η φετινή του περιπέτεια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ του απέφερε 235.000 ευρώ στον λογαριασμό του, συν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που κέρδισε στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», ο 32χρονος επιχειρηματίας αποκάλυψε με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσει αυτό το χρηματικό ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει από το Survivor.

«Σίγουρα θα κάνω κάποιες επενδυτικές κινήσεις βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχουν τα μαγαζιά μου και ετοιμάζω κάτι καινούργιο», ανέφερε αρχικά για να αποκαλύψει ότι είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Συζητάω κάτι με τον Μάριο Πρίαμο. Σκεφτόμαστε κάποια πράγματα... Μου αρέσει πάρα πολύ η Κύπρος. Νομίζω ότι σε επιχειρηματικό επίπεδο είμαι σε καλό level. Σκέφτομαι καθαρά πλέον στα 32 μου και θα κάνω καλές κινήσεις. Σίγουρα έχω στο μυαλό μου και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία δεν θέλω να τα πω για να μην νομίζουν ότι τα λέω για την προβολή. Θα τα ξέρουν μόνο εκείνοι που θα βοηθήσω, όπως έκανα και το 2021», πρόσθεσε.