Λαμία: Πίστα σε γλέντι βάφτισης γέμισε με χιλιάδες ευρώ

Λαμία: Πίστα σε γλέντι βάφτισης γέμισε με χιλιάδες ευρώ
Πίστα σε γλέντι βάφτισης στη Λαμία γέμισε από χαρτονομίσματα των 20,50 και 100 ευρώ.

Ένα γλέντι βάπτισης στη Λαμία προκάλεσε αίσθηση καθώς η πίστα του κέντρου γέμισε με χιλιάδες ευρώ που «έβρεξαν» κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το γλέντι, που έλαβε χώρα σε γνωστό εστιατόριο στον Γοργοπόταμο της Λαμίας, εξελίχθηκε σε μια ξεχωριστή εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι καλεσμένοι στη βάπτιση ξεσηκώθηκαν και αρχίσανε να πετούν στην πίστα χαρτονομίσματα αξίας 50, 100 και 200 ευρώ. Τα χρήματα που κατέκλυσαν την πίστα εκτιμώνται να υπερβαίνουν τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με έναν από τους καλεσμένους που μίλησε στην ιστοσελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα δεν ήταν προορισμένα για κάποια ορχήστρα, καθώς δεν υπήρχε ζωντανή μουσική. Αντ' αυτού, όταν κάποιος χόρευε με τη μουσική που έπαιζε από cd, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι του «κέρναγαν» χαρτονομίσματα, δημιουργώντας ένα παιχνίδι ενθουσιασμού και διασκέδασης.

Αυτό το ασυνήθιστο γλέντι βάπτισης στη Λαμία έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού και έχει γίνει θέμα συζήτησης. Οι συμμετέχοντες αναμφίβολα θα θυμούνται αυτήν την ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς η πίστα γέμισε με την αίσθηση της ευχαρίστησης και της γενναιοδωρίας.