Λύθηκε το μυστήριο με το Instagram του Τριαντάφυλλου: Haters από το fan club του Κατσούλη του έκλεισαν με αναφορές το προφίλ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Λύθηκε το μυστήριο με το Instagram του Τριαντάφυλλου: Haters από το fan club του Κατσούλη του έκλεισαν με αναφορές το προφίλ (vid)
Ο Τριαντάφυλλος κινείται νομικά μετά τις μαζικές αναφορές που δέχθηκε ο λογαριασμός του στο Instagram με αποτέλεσμα να κλείσει.

Μυστήριο επικρατούσε τις τελευταίες μέρες, καθώς για άγνωστο λόγο χάθηκε το προφίλ του Τριαντάφυλλου στο Instagram. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν αρκετά ενεργός ανεβάζοντας συνεχώς stories τόσο από τις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και από τη τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Instagram ένας νέος λογαριασμός του Τριαντάφυλλου, με τον ίδιο να αναφέρει μέσω ανάρτησης ό,τι το πρώτο προφίλ έκλεισε λόγω αναφορών από haters που προέρχονται από το fan club του νικητή του Survivor All Star, Σάκη Κατσούλη.

«Τα καλά παιδιά έκλεισαν το Instagram μου αντί να χαρούν με την υποτιθέμενη νίκη τους ασχολήθηκαν με το Instagram μου δεν πειράζει θα το ανοίξω κάποια στιγμή αλλά και να μη γίνει πάμε εδώ !!! Μόνο χαμόγελα και θετική ενέργεια !!!», έγραψε.

Ο Τριαντάφυλλος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» στο OPEN μίλησε για την διαδικτυακή του περιπέτεια, λέγοντας πως όλο αυτό έγινε σίγουρα λόγω των τοποθετήσεών του γύρω από το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα άφησε να εννοηθεί ότι οι αναφορές έγιναν από το fan club του νικητή του Survivor All Star, Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο παρότι το 2021 είχαν έρθει πολύ κοντά, στον τελικό του φετινού προτίμησε να στηρίξει τον αντίπαλό του, Νίκο Μπάρτζη. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πως ήδη έχει κινηθεί νομικά.

«Έκλεισε το καλό μου προφίλ στο Instagram με τους 140.000 followers, μάλλον έγιναν πολλές αναφορές απ’ ό,τι μου είπε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα είναι τώρα στη δικηγόρο, θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο προφίλ αλλά λογικά θα ξεμπλοκάρουμε και το πρώτο», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που ήθελαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Επειδή δεν είμαι ψώνιο, δεν πήρα το blue check. Αν το είχα, δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορές», συμπληρώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν κρατάω τις κακίες που έχουν κάποιοι, είμαι αντι-στάρ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συμπλήρωσε: «Δεν θα το μετανιώσω ποτέ για όποιον έχω στηρίξει, ούτε το ’21 που στήριξα τον Σάκη με ζήλο και αγάπη, ούτε φέτος που στήριξα τον Μπάρτζη, γιατί κάτι είδα σε αυτόν».