Πανικός στον αέρα: Τρομοκρατημένος επιβάτης ισχυρίστηκε ότι έχει κολλήσει σε λούπα και το αεροπλάνο θα συγκρουστεί (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πανικός στον αέρα: Τρομοκρατημένος επιβάτης ισχυρίστηκε ότι έχει κολλήσει σε λούπα και το αεροπλάνο θα συγκρουστεί (vid)
Προβληματισμένοι οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε και απεικονίζει έναν επιβάτη να έχει κουραστεί να ζει σε μια λούπα.

Σε ένα περίεργο και ανησυχητικό περιστατικό, ένα βίντεο έχει γίνει viral, καταγράφοντας το χάος που επικρατούσε σε ένα επιβατικό αεροπλάνο, όταν ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι παγιδεύτηκε σε μια παράξενη λούπα, όπου το αεροπλάνο συνετρίβη επανειλημμένα.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει μια τεταμένη σκηνή όπου επιβάτες και προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας συγκεντρώνονται γύρω από έναν εμφανώς ταλαιπωρημένο άνδρα στο αεροπλάνο. Ακούγεται να φωνάζει για τον θάνατο και να επιμένει ότι έχει κολλήσει στη λούπα παρακαλώντας απεγνωσμένα το προσωπικό να ανοίξει τις πόρτες και να τον αφήσει να φύγει πριν από την απογείωση.

Σύμφωνα με τους μεταφρασμένους υπότιτλους, ο άνδρας φωνάζει: «Παρακαλώ ανοίξτε μου την πόρτα». Το ξέσπασμά του άφησε τους υπόλοιπους επιβάτες σαστισμένους, αναρωτώμενοι για τον λόγο πίσω από τον έντονο φόβο του.

Καθώς ο άνδρας συνέχισε να εκφράζει την αγωνία του, ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι όλοι περιμένουν μια «επαναφορά του θανάτου και της ζωής» και αναρωτήθηκε αν έχουν κουραστεί να ζουν σε αυτόν τον επαναλαμβανόμενο κύκλο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η αεροσυνοδός δεν ήταν άνθρωπος αλλά ρομπότ, υπονοώντας ότι άλλαζε μπαταρία.