Υπάλληλος σε μαγαζί fast - food σέρβιρε πατάτες τηγανιτές από τα σκουπίδια στους πελάτες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπάλληλος σε μαγαζί fast - food σέρβιρε πατάτες τηγανιτές από τα σκουπίδια στους πελάτες (vid)
Μια υπάλληλος σε κατάστημα fast - food φέρεται να σέρβιρε στους πελάτες τηγανητές πατάτες που είχαν ληφθεί από τον κάδο απορριμμάτων και να τις ανακάτευε με φρεσκο μαγειρεμένες πατάτες που προορίζονταν για τους πελάτες.

Σε ένα ανησυχητικό περιστατικό σε ένα κατάστημα Burger King στη Νότια Καρολίνα, βοηθός διευθυντή συνελήφθη και κατηγορήθηκε για αλλοίωση τροφίμων, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος. Η 39χρονη Jaime Christine Major φέρεται να σέρβιρε στους πελάτες τηγανητές πατάτες που είχαν ληφθεί από τον κάδο απορριμμάτων και να τις ανακάτευε με φρεσκομαγειρεμένες πατάτες που προορίζονταν για τους πελάτες.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν το αστυνομικό τμήμα ανταποκρίθηκε σε μια αναφερόμενη διαταραχή στο εστιατόριο στις 9 Ιουλίου. Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο γυναίκες να διαπληκτίζονται έντονα με το προσωπικό του εστιατορίου, χρησιμοποιώντας απειλητικές εκφράσεις και βρισιές. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να ηρεμήσουν την κατάσταση, οι γυναίκες συνέχισαν την επιθετική τους συμπεριφορά και τελικά συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Δύο ημέρες αργότερα, η αστυνομία έλαβε ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία της Burger King. Ανέφεραν ότι η έρευνα αποκάλυψε την εμπλοκή της Jaime Christine Major στο σερβίρισμα πατάτας που είχε πάρει από τον κάδο απορριμμάτων σε ανυποψίαστους πελάτες. Η Major φέρεται να πρόσθεσε τις πεταμένες πατάτες στο δοχείο που προοριζόταν για τις φρεσκομαγειρεμένες και στη συνέχεια το συμπλήρωσε με νέες πατάτες.

Για το περιστατικό με την αλλοίωση τροφίμων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της Major, η οποία τέθηκε υπό κράτηση και της απαγγέλθηκαν οι ανάλογες κατηγορίες. Εάν κριθεί ένοχη, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 20 χρόνια φυλάκισης για τις πράξεις της.