Καταγγελία πως κόπηκαν εισιτήρια στο ΚΤΕΛ την στιγμή της εκκένωσης στη Ρόδο: «Παραπλανητική η ανάρτηση, είχαν κοπεί πριν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καταγγελία πως κόπηκαν εισιτήρια στο ΚΤΕΛ την στιγμή της εκκένωσης στη Ρόδο: «Παραπλανητική η ανάρτηση, είχαν κοπεί πριν» (vid)
Το εισιτήριο κόπηκε πριν την εκκένωση της Λίνδου, παραπλανητική η ανάρτηση, είπε ο πρόεδρος τον ΚΤΕΛ Ρόδου.

Οι φωτιές συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο, ενώ προηγήθηκε η εκκένωση χιλιάδων τουριστών και κατοίκων του νησιού.

Με νέο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας οι κάτοικοι και τουρίστες των περιοχών Μάσαρη, Μαλώνας και Χαράκι καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν στην πόλη της Ρόδου.

Την εκκένωση των χωριών της Λίνδου και της Καλάθου καθώς και του οικισμού των Πεύκων ανακοίνωσε νωρίτερα με επείγουσα ειδοποίησή του το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής. Τα δύο χωριά και ο οικισμός είναι από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Ρόδου.

Ήδη στους κατοίκους της περιοχής στάλθηκε μήνυμα από το 112. Είχε προηγηθεί μήνυμα από το 112 για τους οικισμούς Γεννάδι και Κιοτάρι.

 

Και την στιγμή που όλα καίγονται και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η εικόνα, όπου φαίνεται πως κόπηκαν εισιτήρια στο ΚΤΕΛ.

«Παραπλανητική η ανάρτηση, είχαν κοπεί πριν»

O πρόεδρος τον ΚΤΕΛ Ρόδου μίλησε στο Open τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Το εισιτήριο κόπηκε πριν την εκκένωση της Λίνδου, παραπλανητική η ανάρτηση».

«Το έχουμε δει, είναι σε ετεροχρονισμένο χρόνο. Η εκκένωση της Λίνδου ήρθε 23:30. Το εισιτήριο όπως βλέπετε είναι 21:30, επομένως η συγκοινωνία γινόταν κανονικά. Εμείς μεταφέραμε από τις περιοχές οι οποίες είχαν κριθεί ανάγκη εκκένωσης. Φέρναμε τον κόσμο ασφαλή στην Λίνδο και από εκεί και πέρα ή παρέμεναν μέχρι να οργανωθούν σε ομάδες να πάνε σε κέντρα που θα μας είχαν υποδείξει οι τοπικές Αρχές ή πήγαιναν όπου ήθελαν. Ήταν ελεύθερος ο κόσμος», είπε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ.