SpeedRunner Jet: Φύγαμε για Φολέγανδρο σε χρόνο dt με το ταχύτερο οχηματαγωγό στο Αιγαίο

SpeedRunner Jet: Φύγαμε για Φολέγανδρο σε χρόνο dt με το ταχύτερο οχηματαγωγό στο Αιγαίο
Στο ταχύπλοο της SEAJETS όλοι οι καλοί χωράνε αυτό το καλοκαίρι. Μαζί με τα αυτοκίνητά τους.

Ο χρόνος για την καλοκαιρινή άδεια μετράει πλέον αντίστροφα. Οι περισσότεροι από εμάς σβήνουμε μέρες στο ημερολόγιο του γραφείου μας, περιμένοντας με λαχτάρα τη στιγμή που θα επιστρέψουμε σπίτι, θα φτιάξουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας και θα πάρουμε το αυτοκίνητό μας με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Και φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα των ημερών: «Ακτοπλοϊκά έκλεισες;». H αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τα εισιτήρια του πλοίου τα αφήνουμε για την τελευταία στιγμή, αν και δεν θα έπρεπε. Κι αυτό γιατί προορισμοί όπως για παράδειγμα η Μήλος, η Φολέγανδρος, η Ίος ή η Σαντορίνη είναι τόσο δημοφιλείς, που τα εισιτήρια των πλοίων που θα μας ταξιδέψουν εκεί γίνονται ανάρπαστα.

Πρώτη κίνηση, λοιπόν, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών μας διακοπών είναι να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της SEAJETS και να κλείσουμε τα εισιτήριά μας. Εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, είναι σίγουρο πως σε περίπτωση που επιλέξουμε την εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως (!), θα φτάσουμε γρήγορα και άνετα στο αγαπημένο μας νησί.

....

Το άλλο μεγάλο δίλημμα αυτής της περιόδου είναι αν πρέπει να «κατεβάσουμε» ή «όχι» το αυτοκίνητό μας στο νησί. Κι εδώ, όμως, η απάντηση έρχεται εύκολα αν ρίξουμε μια ματιά στο SpeedRunner Jet της SEAJETS. Μιλάμε για το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 130 οχημάτων! Δεν θα ήταν καλύτερο, λοιπόν, να ταξιδέψεις μαζί με το αυτοκίνητό σου και να το έχεις μαζί στο νησί, προκειμένου να κάνεις ξέγνοιαστα τη βόλτες σου; Άσε που θα σου βγει και αρκετά πιο οικονομικά από το να νοικιάσεις αμάξι τον Αύγουστο!

Με το SpeedRunner Jet της SEAJETS θα ταξιδέψεις με μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φεύγει καθημερινά από Πειραιά στις 9:00 και «δένει» στα λιμάνια της Μήλου (σε 2 ώρες και 35 λεπτά), της Φολέγανδρου* (σε 3 ώρες και 45 λεπτά), της Ίου** (σε 4 ώρες και 10 λεπτά) και της Σαντορίνης (σε 4 ώρες και 50 λεπτά)!

Μάλιστα, αν δεις το εσωτερικό του θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο σαλόνι κάποιου 5άστερου ξενοδοχείου. Τα καθίσματα είναι δερμάτινα και προσφέρουν μοναδική άνεση και πολυτέλεια (μπορείς να χαλαρώσεις ακούγοντας μουσική ή ακόμη και να κοιμηθείς μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου), το air-condition κρατά τον χώρο δροσερό ακόμη κι αν έξω έχει καύσωνα, ενώ στο mini-bar θα βρεις μεγάλη ποικιλία από σνακς, καφέδες και αναψυκτικά, για να «γεμίσεις τις μπαταρίες» σου.

Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότεροι φίλοι και συνάδελφοι έχουν κλείσει το ταξίδι τους για Φολέγανδρο με το SpeedRunner Jet της SEAJETS φέτος το καλοκαίρι. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Αν κι εσύ, λοιπόν, είσαι έτοιμος για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το μόνο που απομένει είναι να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια πλέον ξέρεις τι πρέπει να κα΄νεις. Και ΣΥ JET, και έφυγες για τον αγαπημένο σου προορισμό σε χρόνο ρεκόρ!

*Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο σε 3.45/ Τρίτη, Παρασκευή & Κυριακή σε 6.05’

**Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα