Άνδρας στα Άνω Λιόσια έπινε καφέ στο μπαλκόνι του και δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα: «Αν ήμουν πιο μπροστά θα με πετύχαινε στο κεφάλι» (vid)

Άνδρας στα Άνω Λιόσια έπινε καφέ στο μπαλκόνι του και δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα: «Αν ήμουν πιο μπροστά θα με πετύχαινε στο κεφάλι» (vid)
Είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να πιει τον καφέ του. Ξαφνικά δέχθηκε μια σφαίρα  να καρφώνεται στο πόδι του. 

Νέο περιστατικό τραυματισμού από αδέσποτη σφαίρα συνέβη στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να πιει τον καφέ του. Ξαφνικά δέχθηκε μια σφαίρα να καρφώνεται στο πόδι του.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί η σφαίρα.

Ο τραυματίας ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Σκύβω να πιώ τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η αδέσποτη σφαίρα πάνω από το γόνατο. Αν ήμουν πιο μπροστά εκείνη την ώρα ή θα με πετύχαινε στο κεφάλι ή στο γόνατο το οποίο και θα καταστρεφόταν όπως μου είπαν οι γιατροί».

«Δεν ήμουν σε θέση να πάρω τηλέφωνο. Πήραν οι γείτονες τηλέφωνο την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα, ήρθαν τα παιδιά με τις μηχανές, ήρθε η ασφάλεια, τα ΟΠΚΕ», πρόσθεσε.

«Δεν γίνεται να φοβόμαστε για τη ζωή μας. Το κράτος είναι για να προστατεύει τους πολίτες», τόνισε.