Ο ντράμερ των Iron Maiden αποκάλυψε ότι πέρασε εγκεφαλικό: «Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο ντράμερ των Iron Maiden αποκάλυψε ότι πέρασε εγκεφαλικό: «Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά» (vid)
Ακόμα μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Nicko McBrain, o εβληματικός ντράμερ των Iron Maiden.

Μια νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αποκάλυψε ότι πέρασε ο Nicko McBrain. Ο ντράμερ των Iron Maiden υπέστη εγκεφαλικό τον Ιανουάριο με αποτέλεσμα να παραλύσει η δεξιά του πλευρά.

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στα social media κατάφερε να αναρρώσει κατά 70%. «Φυσικά ανησυχούσα πολύ που η καριέρα μου είχε τελειώσει, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη από τη γυναίκα μου, τη Ρεμπέκα και την οικογένειά μου, τους γιατρούς μου, ειδικά την Τζούλι την εργοθεραπεύτρια και όλη την οικογένειά μου, κατάφερα να επιστρέψω, σχεδόν ανάρρωσα κατά το 70%», ανέφερε.

Έπειτα από 10 εβδομάδες εντατικής θεραπείας, ο McBrain ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τις πρόβες με τους Iron Maiden τον Μάιο πριν από την πρόσφατη περιοδεία τους «The Future Past». Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί στις εμφανίσεις τους προτού ανακοινώσει κάποιο νέο για την υγεία του στους θαυμαστές του.

«Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό να σας ενημερώσω για αυτό τώρα και όχι πιο πριν, καθώς με απασχολούσε κυρίως να κάνω τη δουλειά μου και να επικεντρωθώ στο να επιστρέψω στο 100% της φυσικής κατάστασης. Δεν είμαι ακόμα εκεί, αλλά με τη βοήθεια του Θεού γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός όσο περνούν οι εβδομάδες», πρόσθεσε.

«Σας ευχαριστώ όλους για την πιο υπέροχη και μαγική περιοδεία μέχρι στιγμής, ήσασταν όλοι τόσο καταπληκτικοί» συμπλήρωσε ο ντράμερ των Iron Maiden.

Στα τέλη του 2022, ο McBrain αποκάλυψε ότι είχε νοσήσει με καρκίνο του λάρυγγα το 2020.