Σύλληψη οπαδού του Παναθηναϊκού: «Η αστυνομία τον τοποθετεί στην ομάδα των "εγκεφάλων" της υπόθεσης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σύλληψη οπαδού του Παναθηναϊκού: «Η αστυνομία τον τοποθετεί στην ομάδα των "εγκεφάλων" της υπόθεσης» (vid)
Ο άνδρας αυτός έχει «πλούσιο» παρελθόν, αφού είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο κατά την διάρκεια δίκης για οπαδική βία.

Συνελήφθη ένας οπαδός του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής (18/8), για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα.

Είχε γίνει η ταυτοποίησή του από βίντεο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την διάρκεια των οποίων «έχασε» την ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης έπειτα από μαχαιριά που δέχτηκε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «κατηγορείται πως συμμετείχε στα επεισόδια που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή του Γκύζη και οι αστυνομικοί είναι ακόμη μέσα στο σπίτι του και κάνουν έρευνα. Αναζητούν κατ' αρχάς τα ρούχα που φέρεται να φορούσε γιατί έχει καταγραφεί σε βίντεο. Τα ρούχα που φέρεται να φορούσε την ημέρα εκείνη, δηλαδή μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα, για να "δέσουν" την παρουσία του εκεί. Ωστόσο όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, ο άνδρας αυτός που έχει και πλούσιο παρελθόν, είχε μαχαιρωθεί μάλιστα έξω από το Εφετείο κατά την διάρκεια δίκης για οπαδική βία. Η αστυνομία τον τοποθετεί στην ομάδα των "εγκεφάλων" της υπόθεσης. Δηλαδή θεωρεί η αστυνομία, έχει στοιχεία που λένε ότι ο ίδιος ήταν σε απευθείας συνεννόηση με τους Κροάτες οπαδούς, τους υπέδειξε τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν στην Ελλάδα. Μάλιστα όπως μας είπαν αξιωματικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι ο άνθρωπος ο οποίος τους εφοδίασε με μαχαίρια, σουγιάδες, ξύλινα ρόπαλα και με σιδηρολοστούς που χρησιμοποίησαν για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο άνδρας αυτός θα οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και βεβαίως αυτό που "καίγονται" να ρωτήσουν οι αστυνομικοί είναι αν γνωρίζει ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία».