Πέθανε ο τράπερ Gameboy

Επιμέλεια: Newsroom
Πέθανε ο τράπερ Gameboy
Την τραγική είδηση του θανάτου του τράπερ Gameboy γνωστοποίησε ο φίλος και συνεργάτης του Snik.

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου ο γνωστός τράπερ Gameboy. Η είδηση του θανάτου του κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας (4/9) στα social media σκορπίζοντας μεγάλη θλίψη στο χώρο της τραπ μουσικής.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε με stories στο Instagram, ο φίλος και συνεργάτης του Snik. Αρχικά έγραψε «Rest in paradise my little borther» δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Gameboy.

snik_1

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερο story, ενημερώνοντας τους φίλους και τους γνωστούς ότι η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (6/9) στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

«Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδελφός μας Gameboy Melody, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου», έγραψε ο Snik.

snik_2

Μέχρι πρότινος ανήκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίες με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.