Μακελειό στη Λούτσα: Μετά την εκτέλεση η αντίπαλη συμμορία πανηγύριζε στο TikTok βάζοντας «Χ» στα θύματα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μακελειό στη Λούτσα: Μετά την εκτέλεση η αντίπαλη συμμορία πανηγύριζε στο TikTok βάζοντας «Χ» στα θύματα (vid)
Ραγδαίες οι εξελίξεις της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι μελών της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, στη Λούτσα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών που έστησαν το καρτέρι θανάτου στα 6 μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, στη Λούτσα.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά στα αρχεία της πληροφορίες, προκειμένου να σκιαγραφήσει τα προφίλ των θυμάτων. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου προστασίας του πολίτη, πρόκειται για Τούρκους υπηκόους, πέντε εκ των οποίων έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πανηγύριζαν στο TikTok

Η εκτέλεση των έξι Τούρκων στη Λούτσα ήταν αποτέλεσμα της διαμάχης μεταξύ των δύο τουρκικών συμμοριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διακίνησης ναρκωτικών και συμβολαίων θανάτων.

Πρόκειται για τη συμμορία Ντάλτονς, μέλη της οποίας εκτελέστηκαν στη Λούτσα, και τη συμμορία Ρεντ Κιτ, μέλη της οποίες βρέθηκαν δολοφονημένα σε Γαλλία και Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη δολοφονία 6 μελών των Ντάλτονς η αντίπαλη συμμορία προχώρησε σε ανάρτηση ενός βίντεο στο TikTok, όπου παρουσιάζουν τις φωτογραφίες των 6 θυμάτων και βάζουν ένα Χ, πανηγυρίζοντας πως τους σκότωσαν και πήραν την εκδίκησή τους.

Βρέθηκε και δεύτερο κρησφύγετο

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εντοπίστηκε και ένα δεύτερο κρησφύγετο αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τύπου Airbnb.

Τα 6 θύματα ταυτοποιήθηκαν επίσημα και από τις ελληνικές Αρχές και επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται. Δύο από τους νεκρούς βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο και τέσσερις βρέθηκαν μέσα στο όχημα. Η πρώτη εκδοχή που εξετάζεται είναι να βρέθηκαν άρον άρον μέσα στο αυτοκίνητο διότι αντιλήφθηκαν πως οι δράστες κατάλαβαν πού είναι και ο έκτος ίσως είναι κάποιος που ετοιμαζόταν να φύγει μαζί τους.

Την ίδια μέρα, η Αστυνομία εντοπίζει έναν άνδρα τουρκικής καταγωγής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος έχει βγάλει ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Τουρκία, το οποίο έχει εκδοθεί στη Μυτιλήνη.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι πως ίσως αυτός να είναι ο άνδρας που παρέσυρε τα 6 θύματα στην ενέδρα.

Στα πράγματά του βρέθηκαν 4 βολίδες των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες είναι μέλη μιας σκληρής συμμορίας, ο επικεφαλής της οποίας έχει διαφύγει στην Ιταλία. Η συγκεκριμένη συμμορία εκτελεί συμβόλαια θανάτου.