Ο YouTuber Εμέκα, πήγε ξανά στην «Opap Arena»: «Επέστρεψα για να δω την αγαπημένη μου ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ» (vid)

Ο YouTuber Εμέκα, πήγε ξανά στην «Opap Arena»: «Επέστρεψα για να δω την αγαπημένη μου ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ» (vid)
O Εμέκα διάβαζε τις ενδεκάδες και τις φάσεις του ματς από το gazzetta.gr, ενώ αποτύπωσε τις στιγμές με την εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου.

O YouTuber Εμέκα υποστηρίζει πλέον την ΑΕΚ και δεν το κρύβει, αφού και χτες (17/9) βρέθηκε στην «Opap Arena» για να δει το ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε και την βόλτα του στα «κιτρινόμαυρα» στέκια της περιοχής.

Ο γνωστός YouTuber έκανε ξανά βίντεο με στιγμές από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο πανηγυρισμός του όταν μπήκε το γκολ ήταν έξαλλος. Για ακόμα μια φορά ενημερώθηκε για τις ενδεκάδες και γενικότερα για τις φάσεις του ματς από το gazzetta.gr.

Δείχνοντας την κερκίδα φώναζε δυνατά στο βίντεο: «Αυτό είναι που αγαπώ!».

Μάλιστα, ξεκινάει το βίντεό του λέγοντας: «Είναι ωραίο, να είμαι πίσω, εδώ στο σπίτι, για ένα ακόμα παιχνίδι. Πάει πολύς καιρός, πριν από μερικούς μήνες, αλλά έχω λάβει πολλά δικά σας μηνύματα υποστήριξης και ανυπομονούσα να γυρίσω πίσω. Όμως το σημερινό είναι ένα δυνατό ντέρμπι, κόντρα στον Ολυμπιακό. Την τελευταία φορά που ήρθα ήταν με τον πατέρα μου ο οποίος τρελάθηκε με την ατμόσφαιρα και από τότε υποστηρίζει την ΑΕΚ, βλέπει τα παιχνίδια, μιλάει για την ΑΕΚ. Έχει ένα μήνυμα για εσάς: "Μόνο ΑΕΚ, καλή σεζόν"», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Φωτογραφήθηκε με φίλους της ΑΕΚ και εξέδρασε τον ενθουσιασμό του που βρισκόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο, ενώ φορούσε μπλούζα με το σήμα της ΑΕΚ, άλλαξε και έβαλε t-shirt με την φράση «In Matias we trust», κάτι που λένε συνεχώς οι Ενωσίτες, αφού η λατρεία όλων για τον τεχνικό της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, είναι μεγάλη.

Ο Εμέκα έλεγε συνεχώς «οικογένεια» βλέποντας τους οπαδούς της Ένωσης να τραγουδούν το «Forza ΑΕΚΑΡΑ», ενώ ήταν «τρελαμένος» ξανά με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και χοροπηδούσε με τους φιλάθλους στην εξέδρα.

Να υπενθυμίσουμε πως είχε έρθει στην χώρα μας και είχε βρεθεί και σε άλλα γήπεδα, όμως όπως φαίνεται το πιο όμορφο και σύγχρονο της Ελλάδας, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρά του, είναι αυτό που τον «κέρδισε».

Μάλιστα είχε παρακολουθήσει και τον τελικό Κυπέλλου Novibet σε γνωστό στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά το γεγονός ότι είχε διεξαχθεί στον Βόλο. Είχε πανηγυρίσει έξαλλα τα γκολ της Ένωσης και την κατάκτηση του Νταμπλ.