Μπράιτον-ΑΕΚ: Οπαδός της Ένωσης πανηγύρισε την γκολάρα του Σιντιμπέ φορώντας γυαλιά ηλίου (vid)

Μπράιτον-ΑΕΚ: Οπαδός της Ένωσης πανηγύρισε την γκολάρα του Σιντιμπέ φορώντας γυαλιά ηλίου (vid)
Ο οπαδός της ΑΕΚ φορώντας γυαλιά ηλίου τρελάθηκε με το πανέμορφο γκολ του Σιντιμπέ.

H AEK συγκλόνισε την Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης (21/9), καθώς κέρδισε με 3-2 την σούπερ φορμαρισμένη Μπράιτον στην Αγγλία κάνοντας ακόμα και τους... άπιστους να πιστέψουν.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, όσες απουσίες κι αν είχε κοίταξε στα μάτια την Μπράιτον και με γκολ των Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε έφυγε με το «διπλό».

Ωστόσο οι περίπου 2.000 οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μπράιτον δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, παρά την βροχή και μάλιστα, επική ήταν η αντίδραση ενός από τους φιλάθλους, ο οποίος καθόταν πίσω από το τέρμα όπου σημειώθηκε το πρώτο εκπληκτικό γκολ της ΑΕΚ με την κεφαλιά του Σιντιμπέ.

Συγκεκριμένα, ο οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος φορούσε γυαλιά ηλίου, πανηγύρισε έξαλλα και στην συνέχεια κρατούσε το κεφάλι του αφού η ομάδα του όχι μόνο άνοιξε το σκορ αλλά το έκανε και με ένα πανέμορφο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, φυσικά, δεν ήταν ο μοναδικός αφού έγινε χαμός στις εξέδρες από τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι είχαν «κιτρινίσει» το Μπράιτον και «τρέλαναν» τους κατοίκους.