Κακουριώτης για την θαυμάστρια που τον παρενόχλησε στην πίστα: «Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, έχω θέμα με το άγγιγμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κακουριώτης για την θαυμάστρια που τον παρενόχλησε στην πίστα: «Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο, έχω θέμα με το άγγιγμα» (vid)
Ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τοποθετήθηκε για το περιστατικό που συνέβη στην πίστα όσο τραγουδούσε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, επειδή τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις ήταν σωστές, με υποστήριξαν. Ό,τι είπαν ήταν όντως πολύ σωστό, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται ακριβώς τι γίνεται. Ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε όλοι αρκετό άγχος γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με το νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μία ωραία βραδιά και ξαφνικά όπως είμαι στο stage μία κυρία επιλέγει να ανέβει πάνω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη και το ποτό επηρεάζει πολύ τη λογική. Ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σ' ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε. Με το άγγιγμα έχω θέμα εγώ, αν δεν ξέρω τον άλλον και αν δεν το επιτρέπω σε περιπτώσεις δεν θέλω να με ακουμπάνε. Στην προκειμένη περίπτωση όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση η οποία δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα», δήλωσε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε πως ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όσο βρισκόταν στην σκηνή, ενώ αποκάλυψε πως θα δεχόταν τη συγγνώμη της θαυμάστριας.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής που μίλησε και στο περιοδικό «OnTime» επεσήμανε μεταξύ άλλων πως: «δεν συνηθίζω να καταδικάζω ανθρώπους εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους... Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει, ωστόσο η παρέα της θα μπορούσε να την είχε προστατέψει».