Αδιανόητο: 20 μέρες μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο: 20 μέρες μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι της (vid)
Ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Πατέρας Ποιμένας, ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας και η δημοσιογράφος, Νάντια Αλεξίου μίλησαν για το μυστήριο με την απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού της ηθοποιού λίγες μέρες μετά την αίτηση σφράγισης.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/10) στο σπίτι που έμενε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία πριν από 20 μέρες έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού στην Παιανία.

Στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων.

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού», ανέφερε η Νάντια Αλεξίου, δημοσιογράφος του ALPHA.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε.