Μπράβος εμβόλισε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ σε καταδίωξη: «Τώρα θα σας δείξω», φώναξε πριν το γκάζι

Επιμέλεια: Newsroom
Μπράβος εμβόλισε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ σε καταδίωξη: «Τώρα θα σας δείξω», φώναξε πριν το γκάζι
Σκηνές βγαλμένες από ταινία έλαβαν χώρα στην Πάτρα, όταν ένας μπράβος της νύχτας εμβόλισε και τραυμάτισε αστυνομικό.

Μια άγρια καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στην Πάτρα, όταν ένας οδηγός μεγάλου κυβισμού αδιαφόρησε στο σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο οδηγός της μηχανής πάτησε γκάζι και συνέχισε την πορεία του και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Σύμφωνα με το pelop.gr, όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο οδηγός της μηχανής ήταν «γνωστός» στις Αρχές, για υποθέσεις της «νύχτας» και για οπλοκατοχή.

Ο μπράβος ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε τουλάχιστον 4 «κόκκινους» φωτεινούς σηματοδότες, όμως στη συνέχεια εγκλωβίστηκε σε ένα στενό. Τότε δεν δίστασε να αναπτύξει ταχύτητα και να εμβολίσει τη μηχανή της ΕΛ.ΑΣ τραυματίζοντας στον πόδι αστυνομικό, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όταν είδε ότι τα περιθώρια στενεύουν, απευθύνθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας τους «τώρα θα σας δείξω». Συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης και το όχημα του, ήταν ανασφάλιστο.

Ο άνδρας κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί 7 φορές, έχοντας σχηματισθεί σε βάρος του ισάριθμες δικογραφία για οπλοκατοχή, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος. Σε μια περίπτωση μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές «έδωσε το παρών στην Αστυνομία, φέροντας μαζί του όπλο».

Για το χθεσινοβραδινό περιστατικό σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και φθορά ιδιοκτησίας.