Ο Μικρούτσικος συνέχισε το beef με τον Light: «Μου είναι ένα τίποτα, για μένα δεν υπάρχει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μικρούτσικος συνέχισε το beef με τον Light: «Μου είναι ένα τίποτα, για μένα δεν υπάρχει» (vid)
Η τηλεοπτική «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light είχε ένα ακόμα επεισόδιο.

Απάντηση στην απάντηση του Light έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζοντας την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους. Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα απαξιωτικό σχόλιο του Light στο τελευταίο live του Fame Story για το παλιό ελληνικό τραγούδι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τη στάση του Light μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στην οποία συμμετέχει και λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση από τον τράπερ, ο οποίος τον προέτρεψε να πάρει τους φίλους που έχει μαζέψει και να πάνε σε συναυλία του, με πι και μαγκούρες.

Ο παρουσιαστής του ALPHA σχολίασε λέγοντας: «Όταν με βλέπετε και χτυπώ κάποια πράγματα όχι για κριτική αλλά ανοίγω διάλογο με κάποιον που πιστεύω ότι έπρεπε να λέει άλλα και διαφωνώ. Δηλαδή στην βάση μίας εκτίμησης. Τα κριτικάρισα όχι γιατί θέλω να ανοίξω κάτι με τον Light, αλλά επειδή είναι δημόσιος λόγος μέσα από μία εκπομπή που αφορά τη νεολαία και τον ελληνικό λαό. Με αυτήν τη λογική ενεργοποιήθηκα».

Και πρόσθεσε: «Αντιπαράθεση θα ανοίξω με τον Light, εάν τον εκτιμώ και θέλω να τον χτυπήσω και να αντιπαρατεθώ. Δεν τον εκτιμώ. Μου είναι ένα τίποτα στην ουσία και δεν πρόκειται να αντιπαρατεθώ. Μπορώ να κριτικάρω ό,τι λέει για ηλικιακούς ρατσισμούς και όποιος δεν έχει επιχειρήματα ανακαλύπτει πι. Δεν θα μπω σε αυτήν τη λογική. Για εμένα σαν παρουσία και σαν έργο ο Light μου είναι αόρατος, ένα τυφλό σημείο του στερεώματος. Δεν υπάρχει για εμένα. Υπάρχει στον βαθμό και στο μέτρο που είναι σε μία επιτροπή ενός σόου στο οποίο έχω δουλέψει και το οποίο λόγω της τηλεόρασης έχει παρέμβαση στον κόσμο. Εγώ και ο Light δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Είμαστε ως ευθείες ασύμβατοι. Δεν υπάρχει επίπεδο κοινό να μας ορίσει. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ. Ούτε που τα άκουσα αυτά που λέει για εμένα. Αυτά που είπα δεν τα είπα στον Light αλλά στην τηλεοπτική πραγματικότητα».