Χρηστίδου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Light για το beef μας» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χρηστίδου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Light για το beef μας» (vid)
Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον τράπερ για το βίντεό του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της αναφέρθηκε στο instastory του Light, στο οποίο αναφερόταν στο «Χαμογέλα και πάλι» υποστηρίζοντας πως τους έκανε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις τις οποίες «πετσόκοψαν».

Όπως είπε η παρουσιάστρια, όταν ενημερώθηκε από συνεργάτη της για το βίντεο του Light, ήταν μαζί με τα παιδιά της και την παρέα τους και τους έκανε μακιγιάζ για το Hallowen.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως όταν τα παιδιά άκουσαν την συνεργάτιδά της να της λέει «μας κράζει ο Light», τότε ασχολήθηκαν περισσότερο μαζί της και μάλιστα ο γιος της την ρώτησε τι συνέβη.

«Με παίρνει η Βένια δεν το σηκώνω μια δυο και λέω κάτι έχει γίνει. Εγώ να βάφω τα παιδιά, το σηκώνω βάζω ανοιχτή ακρόαση. Είναι μπροστά τα παιδιά, μου λέει η Βένια "σου έχω στείλει ένα βίντεο πρέπει να το δεις". Της λέω "δεν μπορώ τώρα βάφω". "Πρέπει να το δεις μου λέει "μας κράζει ο Light". Ακούνε τα παιδιά και ασχολούνται μαζί μου. Και μου λέει ο γιος μου "μαμά σε κράζει ο Light;". Την προηγούμενη εβδομάδα ήθελε να πάει να τον ακούσει. Βλέπω ότι αυτό μου δίνει μια αβάντα στα 15χρονα. Λέω "βεβαίως με κράζει". Ανοίγω το βίντεο, αρχίζουν και ψάχνουν όλα στα κινητά τους, πού το ανέβασε. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πραγματικά στο δικό μου παιδί μου έδωσε μια υπόσταση. Δεν με έβλεπε μέχρι εκείνη την στιγμή καθόλου και τώρα που έχω beef με τον Light έχω ανέβει στα μάτια του», είπε η παρουσιάστρια.