Υπερτραγανές πατάτες φούρνου για πρωινό: Η συνταγή των New York Times που έχει ξετρελάνει το TikTok
Πατάτες τηγανητές για πρωινό έχουμε ακούσει. Αλλά πατάτες φούρνου τόσο τραγανές που να αρκούν για πρωινό, πρώτη φορά βλέπουμε.
Ετοιμάζουμε μια παρτίδα με πατάτες ψημένες στο φούρνο και θα έχουμε και για τις επόμενες μέρες. Τις απολαμβάνουμε αμέσως από το φούρνο ως σνακ ή ως συνοδευτικό με ομελέτα ή ψητό κοτόπουλο και, αργότερα μπορούμε να ρίξουμε ότι μείνει σε μπουρίτο πρωινού ή πάνω από σαλάτα. Η συνταγή είναι απλή και κυρίως εύκολη. Τις πατάτες πρέπει απλώς να τις γυρνάμε κάθε τόσο για να γίνουν ομοιόμορφα τραγανές. Ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ροκάκια, οι χρυσές πατάτες ποικιλίας Yukon είναι μαλακές και κρεμώδεις και όσο περισσότερο ψήνονται τόσο πιο τραγανές θα γίνονται εξωτερικά. (Απλώς μην το παρακάνετε, διαφορετικά θα στεγνώσουν.)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Βρετανός άφησε το Λονδίνο για μια «ονειρική» ζωή στην Ελλάδα και δε το μετάνιωσε: «Η οδήγηση είναι μια περιπέτεια και η γραφειοκρατία πρόκληση»
- Μια μικρή Ιταλία στην Αθήνα: 7 διευθύνσεις για τα πιο κορυφαία ζυμαρικά στην πόλη
- Athens Bar Show 2024: Μια αξέχαστη διοργάνωση που αναδεύει το μέλλον των bars και φέρνει στην πόλη τα κορυφαία bars του κόσμου