Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ο μάνατζερ του τράπερ: «Σκουπίδι ετοιμάσου»

Επιμέλεια: Newsroom
Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ο μάνατζερ του τράπερ: «Σκουπίδι ετοιμάσου»
Δεν έχει ταυτοποιοηθεί από ποιους έχουν σταλεί τα μηνύματα και ουσιαστικά απειλούν τη ζωή του μάνατζερ.

Ο μάνατζερ του τράπερ προσήχθη στην ΓΑΔΑ πριν από μερικές ημέρες, στο πλαίσιο της έρευνας για τα επεισόδια στο Ρέντη και υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντοπίστηκε πυρίτιδα και στα χέρια του μάνατζερ του γνωστού τράπερ, και που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Τα νέα αυτά στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών και αξιολογούνται.

Το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ο μάνατζερ

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 26χρονος μάνατζερ τράπερ υποστηρίζει πως τις τελευταίες ημέρες δέχεται απειλές μέσα από συγκεκριμένους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Μηνύματα που μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιοηθεί από ποιους έχουν σταλεί και ουσιαστικά απειλούν τη ζωή του μάνατζερ. Οι πληροφορίες λένε πως ενδεχομένως οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων θέλουν να τρομοκρατήσουν τον 26χρονο για να κρατήσουν το στόμα του κλειστό.

Απειλές στον μάνατζερ τραπερ

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα, ποιοι και γιατί απειλούν τον μάνατζερ και γιατί θέλουν να τον τρομοκρατήσουν και να κρατήσει το στόμα του κλειστό.