Χαμός στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές: Τους έστειλε φιλάκια και τους εξόργισε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές: Τους έστειλε φιλάκια και τους εξόργισε (vid)
Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor.

Νέα εβδομάδα στο Survivor μετά την συγκινητική αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι από τον Άγιο Δομίνικο. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές ρίχνονται και πάλι στη μάχη για το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η κόντρα που έχουν ανοίξει μεταξύ τους η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης. «Πρόσεχε πως κοιτάς», ακούγεται να λέει σε έντονο ύφος η παίκτρια των Διασήμων στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Άλλοι έχουν μυαλό, ήθος και αξιοπρέπεια», λέει μπροστά στην κάμερα με νόημα ο Φάνης και λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός λέει ότι τρεις κοπέλες από την Κόκκινη ομάδα αδυνατούν να συνεχίσουν στο αγώνισμα ασυλίας.

Ανάμεσα σε αυτές και η Ζωή Ασουμανάκη, η οποία μπαίνει στο στόχαστρο των Μπλε που δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την κίνηση. «Με το που πήδηξα στην πισίνα ήπια όλο το νερό και η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει και δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω άλλο».

Ο Φάνης αντιδρά έντονα λέγοντας: «Έχουμε ήθος και αξιοπρέπεια από την πρώτη μέρα. Και δίνουμε και την ψυχή μας. Κι αν χάνουμε, χάνουμε με το κεφάλι ψηλά».

Ο παίκτης των Μαχητών συνεχίζει μπροστά στην κάμερα το ξέσπασμά του: «Ουσιαστικά κάποιοι άνθρωποι παίζουν με την νοημοσύνη μας, δεν μας σέβονται. Παίζουν με τον κόπο και τον ιδρώτα μας. Αν για ένα παιχνίδι, για ένα μια ψηφοφορία για μια παραπάνω εβδομάδα πουλά τον εαυτό σου, πουλάς την αξιοπρέπειά σου, πουλά το ήθος σου, πουλάς την παιδεία σου και την αθλητικότητά σου εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Από την πλευρά της η Ζωή λέει: «Ο Φάνης με κατακεραύνωσε. Ένιωθα λες και έχω ένα μικρό τσιουάουα σκυλάκι να γαβγίζει δίπλα στο αυτί μου».

Η ένταση συνεχίζεται και στο συμβούλιο του νησιού με την Ζωή να στέλνει φιλάκια προς την ομάδα των Μαχητών και να τους εξοργίζει, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της Χρύσας και του Σταμάτη.