Στα δύο οι Μαχητές του Survivor: «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω, θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στα δύο οι Μαχητές του Survivor: «Θέλω να με ψηφίσετε να φύγω, θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου» (vid)
Εσωτερική διαμάχη στην ομάδα των Μαχητών του Survivor δημιουργήθηκε μετά την τελευταία ψηφοφορία.

Δύσκολες στιγμές βιώνει στο Survivor η ομάδα των Μαχητών μετά την τελευταία ψηφοφορία. Οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και τίποτα πλέον δεν θυμίζει τις καλές μέρες των προηγούμενων ημερών στην παραλία τους.

Η ψήφιση του Γιάννη Περπατάρη από τις γυναίκες των Μαχητών εξέπληξε τους πάντες και έφερε τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού. Η κίνηση των γυναικών ήταν λανθασμένη, κάτι που παραδέχθηκαν στη συνέχεια και οι ίδιες.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού (6/2) επεισοδίου, η Μαριλίνα Βακόνδιου ξεσπάει σε κλάματα και ζητά από τις συμπαίκτριές της να την ψηφίσουν για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ ψήφισα τον Γιάννη γιατί ήθελα να βγει ο Rob. Είμαι λάθος σε αυτό το κομμάτι, το έχω μετανιώσει και θέλω πραγματικά την επόμενη εβδομάδα να με ψηφίσετε για να φύγω», λέει στις συμπαίκτρίες της η Μαριλίνα.

Στη συνέχεια η παίκτρια των Μπλε ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του Survivor λέγοντας: «Δεν μπορώ είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω ότι όντως θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου».