Αποχώρησε ο πιο συμπαθής παίκτης του Survivor (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αποχώρησε ο πιο συμπαθής παίκτης του Survivor (vid)
Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Rob James Seymour, ο οποίος κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Rob James Seymour αποχαιρέτησε το Survivor το βράδυ της Τετάρτης (7/2). Ο αγώνας αποχώρησης ήταν ανδρική υπόθεση ανάμεσα σε τρεις παίκτης των Μαχητών.

Rob, Γιάννης και Φάνης διεκδίκησαν τη νίκη και την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μέσα από μία δοκιμασία που απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα και στόχο. Μετά τη δεύτερη σερί ήττα ασυλίας των Μαχητών, είχε γίνει αυτόματα γνωστό πως ο Φάνης Μπολέτσης θα ήταν ο τρίτος υποψήφιος, χωρίς να χρειαστεί η ομάδα του να προχωρήσει σε ψηφοφορία, αφού έτσι προβλέπεται από τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Αν και τις προηγούμενες δύο φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στο Survivor, αυτή τη φορά το ταξίδι του έφτασε στο τέλος του για τον Rob.

«Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Rob.

«Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», παραδέχθηκε ο Rob κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο επόμενο επεισόδιο του Survivor την ερχόμενη Κυριακή (11/2) αναμένεται και η πολυσυζητημένη άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο, όπως ο Τζέιμς Καφετζής αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τον αποθέωσε το Twitter: «Ο μόνος μη γλίτσας»

Ο Rob ήταν η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Survivor καθώς με τον χαρακτήρα κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και το Twitter.

Μάλιστα, αν στο φετινό παιχνίδι αποφάσιζε το κοινό στις αποχωρήσεις, ο Σκωτσέζος θα είχε φτάσει μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.