Nοσοκόμα στο Περού έκοψε το μόριο του συντρόφου της επειδή νόμιζε πως την απατάει

Επιμέλεια: Newsroom
Nοσοκόμα στο Περού έκοψε το μόριο του συντρόφου της επειδή νόμιζε πως την απατάει
Μία γυναίκα στο Περού έκοψε το πέος του συντρόφου της, καθώς θεώρησε ότι την απάτησε

Μια Περουβιανή νοσοκόμα έκοψε το πέος του φίλου της με ένα κουζινομάχαιρο την ώρα που κοιμόταν, αφού πρώτα είχαν καυγαδίσει για την υποτιθέμενη απιστία του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 39χρονος γύρισε στο σπίτι τους μεθυσμένος και εκείνη θεώρησε ότι την απάτησε.

Η γυναίκα σύμφωνα με τη Daily Mail, ονομάζεται Marleni Rimarachin Colunche και είναι με τον σύντροφο της εδώ και τέσσερα χρόνια. Και οι δύο είναι 39 ετών και δούλευαν στο ίδιο νοσοκομείο, όπου η νοσοκόμα μετέφερε τον τραυματισμένο σύντροφο της μετά την επίθεση που του έκανε.

Οι αρχές στην πόλη Chota, στο βόρειο Περού, δήλωσαν ότι διεξάγουν έρευνα και ότι η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση για να φροντίσει το μωρό της.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για να προσδιορίσουμε το κίνητρο και τις συνθήκες των γεγονότων», είπε η Νταρίνκα Λόσιο, εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Ο Céspedes, πατέρας πέντε παιδιών, φέρεται να μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας στο Chiclayo και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα Λίμα «λόγω της πολυπλοκότητας των τραυματισμών του». Αναμένεται να υποβληθεί σε επανορθωτική επέμβαση.