Με νέα ταινία για Όσκαρ η Sugarbabes: Η ελληνική εκδοχή της Barbie έχει πλέον και δεύτερο μέρος

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Με νέα ταινία για Όσκαρ η Sugarbabes: Η ελληνική εκδοχή της Barbie έχει πλέον και δεύτερο μέρος
Μπορεί η πρώτη ταινία Barbie να μην κατάφερε να σηκώσει κάποιο βραβείο στα Όσκαρ του Ερωτικού Κινηματογράφου, ωστόσο η Ίννα Ιννάκι δεν το βάζει κάτω.

Μετά την τεράστια επιτυχία της ελληνικής εκδοχής της Barbie, που έφτασε μέχρι τα AVN του Λας Βέγκας, η SugarbabesTV, η ελληνική εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό, έπιασε ξανά δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσε το all star cast της και ετοίμασε μια δεύτερη ταινία Barbie, με την οποία φιλοδοξεί αυτή τη φορά να φέρει το χρυσό αγαλματίδιο πίσω στην Ελλάδα.

Όπως και στην πρώτη ταινία, στον ρόλο της Barbie βλέπουμε την Christy White (Χριστίνα Ανδρεάδου), η οποία είχε γίνει αρχικά γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ Ken είναι ξανά ο Sakis Dermatis (Φίλιππος Αρβανίτης), ο οποίος είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό μέσα από το ριάλιτι Power of Love, αλλά και τις Οικογενειακές Ιστορίες.

...

Αυτή που έχει αρκετά μεγαλύτερο ρόλο στο Barbie 2 είναι η Rafaela Bella, η οποία υποδύεται και σε αυτή την ταινία την μητέρα της γνωστής κούκλας. Η Ίννα Ιννάκι, ιδιοκτήτρια της SugarBabesTV, ποντάρει για άλλη μια φορά στους ηθοποιούς που αγάπησε το κοινό, ενώ δηλώνει σίγουρη ότι το sequel θα γίνει ξανά επιτυχία. «Δεν μπορούσαμε να μη βγάλουμε δεύτερη ταινία από τη στιγμή που λάβαμε περισσότερα από 3.500 emails από κόσμο που μας το ζητούσε», μας είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ταινία Barbie που έβγαλε η ελληνική εταιρεία παραγωγής «έσπασε» ταμία, αφού ξεπέρασε τις 11 εκατομμύρια προβολές και κατάφερε να γίνει κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα του AVN. Παράλληλα, συζητήθηκε έντονα στην Αμερική, έκανε αρκετά γνωστά τα ονόματα των πρωταγωνιστών της και είχε τρεις υποψηφιότητες στα Όσκαρ της Ερωτικής Βιομηχανίας. Μένει να δούμε τι πορεία θα ακολούθησει και το Barbie 2 κι αν καταφέρει τελικά να «σφραγιστεί» με μια παγκόσμια διάκριση.