Μετά τη Λυμπεράκη ο Καρβέλας πάει στη Γερμανού: Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μετά τη Λυμπεράκη ο Καρβέλας πάει στη Γερμανού: Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της (vid)
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών θα έχει την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Μια αποκάλυψη σχετικά με τον καλεσμένο της επόμενης εβδομάδας έκανε η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή (7/4) της εκπομπή, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του ALPHA αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» ότι το επόμενο διάστημα θα έχει την ευκαιρία να τα πει με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρβέλα ο οποίος προκάλεσε πολλά σχόλια μετά την συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές μέρες στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Αχ, πόσα έχω να πω. Κοιτάξτε τώρα να δείτε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα έκανε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα με τον Νίκο Καρβέλα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Κι εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μία τέτοια… άνθρωπος. Η άνθρωπος δεξιά μου», τόνισε ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, εννοώντας την υποφαινόμενο.

«Δεν χρειάζεται αντοχή για να κάνεις κουβέντα με τον Καρβέλα. Χρειάζεται μία ειλικρίνεια. Να τον κοιτάζεις στα μάτια και να ακούς τι σου λέει», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε: «Και όλα αυτά θα τα παρακολουθήσετε και θα συμβούν σε μία εβδομάδα ακριβώς σε αυτό εδώ το πλατό».

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν έκρυψαν την έκπληξή τους με την ανακοίνωση που τους επιφύλασσε η Ναταλία Γερμανού. «Έριξε τη βόμβα και πάει σε διαφημίσεις», σχολίασε χαριτολογώντας η Εβελίνα Νικόλιζα.