Τρεις ημέρες γεμάτες λάμψη στο «Hairfest Experience»

Τρεις ημέρες γεμάτες λάμψη στο «Hairfest Experience»
Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης, έλαβε χώρα στις 20-22 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις ημέρες γεμάτες λάμψη περίμεναν όσους επισκέφθηκαν το φετινό «Hairfest Experience», το οποίο θα θυμόμαστε για καιρό, με πληθώρα σπουδαίων καλλιτεχνών να παρελαύνουν σε μια διοργάνωση, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Πάνω από 500 άνθρωποι συνεργάστηκαν ώστε να προσφέρουν αυτό το εντυπωσιακό θέαμα, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ κομμωτικής και barbering που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Δώδεκα κορυφαίοι διεθνείς καλλιτέχνες από κάθε σημείο της γης, μαζί με 20 Έλληνες, παρουσίασαν 21 εκπαιδευτικά σόου στη μοναδική σκηνή του «Hairfest Experience».

Ένα εκπαιδευτικό γεγονός που προσέφερε σε όποιον το παρακολούθησε ένα αξέχαστο θέαμα, γεμάτο με τεχνική γνώση, δημιουργία και φυσικά έμπνευση και έστρεψε τα βλέμματα της κομμωτικής βιομηχανίας παγκοσμίως με παρουσία άνω των 2000 θεατών από όλο τον πλανήτη.

Η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, με την εικόνα στα social media να καλεί τον κόσμο να την επισκεφθεί την επόμενη χρονιά, για άλλη μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση, που την εκθειάζουν άπαντες.

Οι διοργανωτές, Γιώργος Χιντασέλι και Ευαγγελία Τσορίγα είχαν επίσημο προσκεκλημένο τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τη Φαίη Σκορδά, που παράλληλα είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας στην κεντρική εκδήλωση, ενώ βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Θεμιστοκλής Σαρασίδης.