Δημοσιογράφος του OPEN ντυμένη στα πράσινα εισέβαλε στο στούντιο με την κούπα της Euroleague (vid)

Δημοσιογράφος του OPEN ντυμένη στα πράσινα εισέβαλε στο στούντιο με την κούπα της Euroleague (vid)
Η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή εισέβαλε στο πλατό του OPEN με την κούπα του Παναθηναϊκού.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN το πρωί της Τρίτης (28/5) καθώς η Μαριάννα Γεωργαντή τους επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ντυμένη στα πράσινα, εισέβαλε στο στούντιο κρατώντας την κούπα της Euroleague που έφερε ο Παναθηναϊκός από το Final 4 του Βερολίνου.

Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς δεν πίστευαν στα μάτια τους για την μεγάλη έκπληξη. Οι δύο παρουσιαστές είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν και να σηκώσουν την έβδομη κούπα του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Η Μαριάννα Γεωργαντή που είναι κόρη του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μιχάλη Γεωργαντή, ανέφερε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκλείδωσε την πόρτα, την άνοιξε στον Εργκίν Αταμάν και εκείνος μαζί με την ομάδα οδήγησε εδώ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει το δικό του λάβαρο πάνω στο ΟΑΚΑ, γράφει τη δική του ιστορία πλέον, δίπλα στον πατέρα και στον θείο του».

Και συμπλήρωσε: «Μπράβο στην ομάδα. Αυτό ανήκει στον Παναθηναϊκό, ανήκει στον προπονητή, ανήκει στην οικογένεια που έχει χαρίσει τόσες χαρές!».