O Γάλλος Slimane έκανε «χρυσό» ρεκόρ στην Ελλάδα μετά τη Eurovision και έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία (vid)

 O Γάλλος Slimane έκανε «χρυσό» ρεκόρ στην Ελλάδα μετά τη Eurovision και έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία (vid)
Μετά από τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην Eurovision 2024 , ο Slimane έρχεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Ο τραγουδιστής Slimane που μάγεψε με τις φωνητικές του ικανότητες όλους όσους τον απόλαυσαν στη Eurovision 2024, εκπροσωπώντας τη Γαλλία, πρόσθεσε την Αθήνα στην ευρωπαϊκή περιοδεία του που αρχίζει το 2025.

Ο Slimane με ένα ποστ στο Instagram έκανε σήμερα γνωστή την εμφάνισή του στην Αθήνα τον ερχόμενο Φεβρουάριο, για μία εντυπωσιακή συναυλία στο Θέατρο Παλλάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής έχει καταφέρει ήδη πωλήσεις 2 εκατομμυρίων προσωπικών άλμπουμ, 1 εκατομμύριο θεατές στα σόου του και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, μαζί με 5 μουσικά βραβεία NRJ και ένα Victoire de la Musique.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι και το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του «Amour» στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.