Ο ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου: «Ό,τι και να παίξει αντί για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλύτερο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου: «Ό,τι και να παίξει αντί για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλύτερο» (vid)
O ηθοποιός απάντησε για τις φήμες που θέλουν την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» να παίζει σε επανάληψη αντί για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

O ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου, που συμμετέχει στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay's Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς, στην παράσταση «Μαύρη Σαμπούκα» αλλά και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Για την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ανέφερε: «Πολύ γλυκά νιώθω γι αυτή τη σειρά, παρά το γεγονός ότι το κόψιμο ήταν απότομο γιατί είχαν γίνει συζητήσεις και είχαμε πει ότι προχωράμε. Ξαφνικά τον Μάιο μας λένε αυτό, τι καλά. Όμως αυτό που μένει είναι πολύ γλυκό και το φινάλε που έχω διαβάσει και θα γυρίσουμε είναι πολύ ωραίο και γλυκό και αστείο».

Για το ότι έχει ακουστεί πως θα παίζονται επαναλήψεις της σειράς στην θέση της Τατιάνας Στεφανίδου που αποχωρεί από τον Alpha απάντησε: «Δεν μας έχουν ενημερώσει αλλά μακάρι, ό,τι και να παίξει αντί για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλύτερο».