«Λουκέτο» στο beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα: Το «ντου» της ΕΛΑΣ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Λουκέτο» στο beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα: Το «ντου» της ΕΛΑΣ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας (vid)
Σφραγίστηκε, τελικά, το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) το beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο, μετά από μία επεισοδιακή ημέρα όπου άνοιγε και ξανάνοιγε.

Σφραγίστηκε σήμερα το πρωϊ το Beach Bar στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο. Κλιμάκιο της Κτηματικής Υπηρεσίας Δωδεκανήσου, με τη συνδρομή της ΑΑΔΕ και της Αστυνομίας απέκλεισαν σήμερα την ακτή, δίνοντας προθεσμία 48 ωρών στον επιχειρηματία να απομακρύνει από παραλία και θάλασσα τις αυθαίρετες κατασκευές.

Παράλληλα αναμένεται να επιδοθεί στην επιχείρηση πρόστιμο για παράνομη κατάληψη αιγιαλού και παραλίας από την ΑΑΔΕ.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο Alpha, η επιχείρηση εστίασης σφραγίστηκε στις 07:00 το πρωί, στις 09:30, όμως, οι κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί από την ΕΛΑΣ αφαιρέθηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα παρέμβαση των Αρχών στις 12:00 και να ξανακλείσει.

Ο τηλεοπτικός σταθμός κατέγραψε τη στιγμή που ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ και κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πηγαίνουν στο beach bar στην Αγία Μαρίνα, στη Ρόδο, τοποθετεί εκ νέου τις απαγορευτικές σημάνσεις, ενώ υπάλληλος της επιχείρησης απομακρύνει τις πετσέτες των λουόμενων.

Πηγή φωτό: ΕΡΤ