Μυστήριο με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στη Σύρο: Παραμένει άφαντος μετά από τρία 24ωρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μυστήριο με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC στη Σύρο: Παραμένει άφαντος μετά από τρία 24ωρα (vid)
Όλο και πυκνώνει το πέπλο μυστηρίου, που έχει σκεπάσει την υπόθεση εξαφάνισης του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

Ένα αγωνιώδες θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Σύμη με την εξαφάνιση του γνωστού Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του νησιού και κατά την επιστροφή του στο σπίτι, χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 67χρονος παρουσιαστής του BBC εξαφανίστηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ενώ επέστρεφε από την παραλία στο σπίτι του στην περιοχή Πέδι. Πυροσβεστική, αστυνομία και Λιμενικό «χτενίζουν» το νησί, ενώ ειδικό drone σαρώνει τα δύσβατα σημεία.

Φωτογραφίες που φέρνει το MEGA στο φως της δημοσιότητας, μισή ώρα μετά την εξαφάνισή του, τον δείχνουν να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι. Ήδη Βρετανικά μέσα σπεύδουν στο νησί για να καλύψουν το γεγονός, καθώς ο Μόσλεϊ είναι μια από τις πιο γνωστές φιγούρες τη βρετανικής τηλεόρασης.

Ο Μόσλεϊ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βρετανία και η είδηση για την εξαφάνισή του απασχολεί τα Μέσα του νησιού. Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο Βρετανός παρουσιαστής να περπατάει στην διαδρομή προς την Αγία Μαρίνα.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε στο MEGA πως δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο από τις Αρχές, αναφορικά με την εξαφάνιση Μόσλεϊ. «Δεν αποκλείεται ούτε η εγκληματική ενέργεια, ούτε τα άλλα σενάρια που αναδύονται πλέον από αυτή την υπόθεση. Είτε να το ήθελε μόνος του, είτε να τον παρέλαβε κάποιο μέσο με δική του ενδεχομένως θέληση και να έφυγε από το νησί ή να τον έχουν εξαφανίσει. Μπορεί επίσης να βρίσκεται φωλιασμένος κάπου και να έχει τραυματιστεί, ή να έπαθε κάποιο εγκεφαλικό ή “καρδιά”. Έτσι, με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν είναι δύσκολο να ζει, πρέπει να το πούμε και αυτό».