Αιματηρό επεισόδιο μεταναστών στη Θεσσαλονίκη: Μαχαιρώματα μέχρι τελικής πτώσεως (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αιματηρό επεισόδιο μεταναστών στη Θεσσαλονίκη: Μαχαιρώματα μέχρι τελικής πτώσεως (vid)
Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε 15 άτομα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αλληλομαχαιρώματα μέχρι τελικής πτώσεως.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (7/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της αιματηρής συμπλοκής μπροστά στα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με το thestival.gr περισσότερα από 15 άτομα από τη Συρία, την Αλγερία και το Μαρόκο πήραν μέρος στη συμπλοκή, με τα χέρια, με ξύλα και με μαχαίρια. Η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

Κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν γνωρίζει την αφορμή της συμπλοκής. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση. Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Προσήχθη ένα άτομο που κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι.