Παίκτης στον «Μονομάχο» έζησε «χτύπημα» της 17Ν: «Ακούμε πυροβολισμούς και λέω ωραία φάση, να κατέβω να δω τι γίνεται» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Παίκτης στον «Μονομάχο» έζησε «χτύπημα» της 17Ν: «Ακούμε πυροβολισμούς και λέω ωραία φάση, να κατέβω να δω τι γίνεται» (vid)
Παίκτης του «Μονομάχου» ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη συμπλοκή στα Σεπόλια αστυνομικών και μελών της «17 Νοέμβρη» και περιέγραψε στον Χρήστο Φερεντίνο όλα όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία περιέγραψε στον Χρήστο Φερεντίνο διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού «Μονομάχος». Ο Στέλιος που βρέθηκε στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, περιέγραψε πώς έζησε τη περιβόητη συμπλοκή των Σεπολίων της «17 Νοέμβρη», καθώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.

«Στην οδό Αυλώνος, ήμουν με την μηχανή μου και έναν άλλον φίλο, με την μηχανή του και αυτός, πηγαίναμε στο Περιστέρι. Όπως ήμασταν εκεί στην Αυλώνος, η οποία είναι μονόδρομος κάποια στιγμή ήταν μπλοκαρισμένα τα αυτοκίνητα και σταματήσαμε κι εμείς από πίσω γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Ξαφνικά αρχίζουν πυροβολισμοί», περιέγραψε αρχικά.

«Συνέβαινε δηλαδή 50 μέτρα μπροστά μας, εμείς ήμασταν ένα στενό πίσω και αυτό γινόταν στο επόμενο στενό. Ακούμε πυροβολισμούς και λέω ''ωραία φάση, να κατέβω να δω τι γίνεται''. Ανεβάζω την μηχανή επάνω στο πεζοδρόμιο και πάω, ενώ ο άλλος φίλος μου έφυγε πετώντας! Με το που κατεβαίνω, όμως, πετάνε μια χειροβομβίδα. Και λέω ''μπορεί να μου καταστρέψουν τη μηχανή, να την πάρω να φύγω''. Δεν σκεφτόμουν δηλαδή εμένα αλλά την μηχανή μου», συνέχισε.

«Μετά το παρακολουθήσαμε όλο, αυτοί άρπαξαν ένα ταξί, τους ακολουθούσαν περιπολικά, πέταξαν χειροβομβίδες στη Μιχαήλ Βόδα όπως πήγαιναν και τους παράτησαν» συμπλήρωσε ο Στέλιος στο νέο επεισόδιο με τον Χρήστο Φερεντίνο να υπογραμμίζει πως «τελικά ήταν η μεγάλη συμπλοκή των Σεπολίων από τη 17 Νοέμβρη τότε που παραλίγο να πιάσουν τέσσερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης».