Η αναδημοσίευση της Καρυστιανού για τις Ευρωεκλογές: «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες» (vid)

Η αναδημοσίευση της Καρυστιανού για τις Ευρωεκλογές: «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες» (vid)
Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού χτες και σήμερα για τις Ευρωεκλογές, που προτρέπει τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν αλλά να προσέξουν ποιον θα επιλέξουν.

Η Μαρία Καρυστιανού «πέρασε» το δικό της μήνυμα για τις σημερινές Ευρωεκλογές 2024, προτρέποντας τους πολίτες να προσέχουν ποιον θα ψηφίσουν.

Συγκεκριμένα, έκανε μια αναδημοσίευση, την οποία ανήρτησε και στην σελίδα «Σύλλογος συγγενών θυμάτων των Τεμπών», με κολάζ φωτογραφιών θυμάτων του δυστυχήματος με την λεζάντα «Μια υπενθύμιση για σένα που θα πας να ψηφίσεις. Σκέψου διπλά πού θα το ρίξεις, σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες». Μάλιστα ο χρήστης που έχει κάνει την ανάρτηση αναφέρει επίσης «Σκέψου καλά … Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί , η δική σου σύζυγος , τα δικά σου αδέρφια ….και τότε θα είναι ήδη αργά ….».

Καρυστιανού

Να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Καρυστιανού, έκανε άλλη μια ανάρτηση χτες προτρέποντας επίσης τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, ώστε να μην υπάρξει αποχή.

«Κατανοώ τη θέση της αποχής ως πολιτική πράξη. Για τις αποφάσεις της ζωής μας όμως , είναι αναγκαία η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», αναφέρει στην ανάρτησή της.