Μάριος Ηλιόπουλος: Όλο το κοινωνικό έργο του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Επιμέλεια: Newsroom
Μάριος Ηλιόπουλος: Όλο το κοινωνικό έργο του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ
Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ένα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Τέλος εποχής στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοινώνει ότι αποχωρεί από τα διοικητικά της Ένωσης και τονίζει πως το μεσημέρι της Δευτέρας (10.06.2024, 16:00) θα παρουσιάσει τον νέο ισχυρό άνδρα των “κιτρινόμαυρων”, τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο, στην Αίθουσα Τυπου της OPAP Arena.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι Έλληνας ακτοπλόος εφοπλιστής. Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης στην εταιρία SeaJets, η οποία από το 1989 διαχειρίζεται το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως.

O Έλληνας εφοπλιστής έχει επίσης ένα πλούσιο κοινωνικό έργο και αρκετές φορές έχει τιμηθεί για την προσφορά του.

Συγκεκριμένα, στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το πλοίο του Tera Jet και τους ναυτικούς του, έσπευσε στην θαλάσσια περιοχή και προσέφερε βοήθεια σε πάνω από 600 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία. Αργότερα, διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.

Επιπλέον, προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο Μάτι.

Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, μαζί και τους συνοδούς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.

Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018.

Τέλος, προσέφερε δωρεάν προσομοιωτή γέφυρας πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο.