Ο Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός: «Έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν και να πάρουν επίδομα» (vid)

Ο Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός: «Έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν και να πάρουν επίδομα» (vid)
O χορογράφος είπε επίσης πως δέχθηκε επιθετικά μηνύματα μετά που αποκάλυψε ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, προκειμένου να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα.

O Τάσος Ξιαρχό μίλησε στο podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι οροθετικός.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε ότι στον χώρο των γκέι γνωριμιών, κάποιοι προτιμούν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και ότι έχει συναντήσει άτομα που θέλουν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, προκειμένου να κολλήσουν HIV για να πάρουν το επίδομα.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο χορογράφος ανέφερε πως «δεν βασίζεται στην απόγνωση, βασίζεται στην πληροφορία ότι κάποιοι επιδιώκουν να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα. Κυρίως το κάνουν για τις ουσίες. Παίρνουν το επίδομα για να πάρουν ουσίες, κι αυτό είναι προσβλητικό προς την κοινωνία μας. Δεν είναι απόγνωση επειδή θες να φτιάξεις την ζωή σου. Παίρνεις τα 700 ευρώ και συνεχίζεις να μένεις στον δρόμο και να είσαι χρήστης ουσιών. Με το που παίρνουν τα χρήματα παίρνουν ουσίες. Αυτό πρέπει να ελεγχθεί».

«Δέχθηκα επιθετικά μηνύματα»

Ωστόσο ανέφερε επίσης πως: «Μου ήρθαν κάποια μηνύματα χτες που ήταν επιθετικά. Μου λένε θα χάσουμε το επίδομα μ' αυτά που κάνεις. Ας το χάσουν. Το επίδομα δίνεται επειδή κουράζεσαι πολύ, επειδή υπάρχει κόπωση, επειδή υπάρχει φόβος να μην πάθεις πνευμονία. Επειδή υπάρχει αυτός ο φόβος με το AIDS ότι το σύστημά σου μπορεί να μην λειτουργεί τόσο δυναμικά. Πρέπει να μην εργάζεσαι τόσο εντατικά και όταν νιώσεις ότι δεν είσαι καλά να ζεις από αυτό».