Ένας λάτρης των Simpson ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για τα ταξίδια στο χρόνο: «Βρήκα την Marge σε αρχαία αιγυπτιακή σαρκοφάγο»

Επιμέλεια: Newsroom
Ένας λάτρης των Simpson ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για τα ταξίδια στο χρόνο: «Βρήκα την Marge σε αρχαία αιγυπτιακή σαρκοφάγο»
Οι Simpsons είναι γνωστοί για την απίστευτη ικανότητά τους να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα - αλλά φαίνεται ότι η ίδια η σειρά μπορεί να έχει προβλεφθεί από τους Αρχαίους Αιγύπτιους.

Η αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons έχει συνδεθεί με πολλά «προβλεπόμενα» μελλοντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της τριετούς διάρκειάς της. Oι Simpsons είναι πολύ περισσότερα από απλά ένα κινούμενο σχέδιο το οποίο αγαπήθηκε από όλες τις γενιές για διάφορους λόγους. Η συγκεκριμένη σειρά έχει χαρακτηριστεί ως ένας καθρέφτης της σύγχρονης κοινωνίας και ένα εργαλείο για να παρουσιαστούν και να σχολιαστούν ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τον σημερινό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των θεωριών συνωμοσίας που πολλές φορές όμως βγήκαν αληθινές.

Οι σεναριογράφοι των «The Simpsons» είχαν ένα φανταστικό τρόπο να προβλέπουν το μέλλον. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε μια τελείως αλλόκοτη σύνδεση με ένα αρχαίο αιγυπτιακό κειμήλιο.

Η εικόνα που καλύπτει μια αιγυπτιακή σαρκοφάγο ηλικίας 3.000 ετών έχει εκπληκτική ομοιότητα με την Marge Simpson, την αγαπημένη μαμά του Bart, της Lisa και της Maggie στην τηλεοπτική σειρά.

1

Στον τάφο, που βρέθηκε σε αιγυπτιακό νεκροταφείο, απεικονίζεται η εικόνα μιας γυναίκας κίτρινου χρώματος, ντυμένη με πράσινη ενδυμασία και με ένα ψηλό μπλε στέμμα που μοιάζει με το σήμα κατατεθέν της Marge, το ψηλό χτένισμα.

1

Λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Reddit, υποδηλώνουν ότι η σαρκοφάγος χρονολογείται περίπου το 1186-1069 π.Χ, και αναπαριστά τη θεά Nut. Ένας ιστορικός εξήγησε ότι το φέρετρο ήταν πιθανότατα για μια έφηβη κοπέλα. Ο ίδιος δήλωσε: «Αυτή είναι η θεά Nut. Έχω δει τα άλλα κομμάτια που ανήκουν σε αυτόν τον τάφο, νομίζω ότι οι γονείς (η νεκρή ήταν ένα 16χρονο κορίτσι) μπορεί απλώς να μην είχαν πολλά χρήματα και έτσι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να διαθέσουν».

Είναι ενδιαφέρον ότι η κοινότητα τουReddit τόνισε την ομοιότητα μεταξύ του Nut και της μητέρας των κινουμένων σχεδίων, υποδηλώνοντας ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι "προέβλεψαν" με κάποιο τρόπο την Marge Simpson.