Μήνυση της Πολυζωγοπούλου κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του μετά την εισβολή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μήνυση της Πολυζωγοπούλου κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του μετά την εισβολή (vid)
Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα αλλά και στην πρώην σύζυγό του έχει καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ANT1, η σύζυγος που κακοποιήθηκε από τον δικηγόρο, έχει καταθέσει μήνυση στον ίδιο μετά από απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της.

Όπως είπε ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η σύζυγος του δικηγόρου κατέθεσε μήνυση και στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, καθώς μπήκε στην αυλή του σπιτιού της στον Γέρακα, αλλά και στον συνήγορο υπεράσπισής του κατηγορουμένου για τον ίδιο λόγο και μάλιστα ήταν και η αιτία που η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button που της είχε δοθεί από τις αρχές.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις αυτές προέκυψαν, όταν η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος μετέβησαν στο σπίτι που μένει η γυναίκα για να πάρουν πράγματα του Απόστολου Λύτρα, χωρίς προειδοποίηση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι η 37χρονη μήνυσε τον σύζυγό της και για απειλητικό μήνυμα που έστειλε στο κινητό της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται.