Η «Ταϊλάνδη της Ευρώπης»: Ο καλά κρυμμένος αλβανικός παράδεισος που έχει μαγέψει τους τουρίστες (vid)

Η «Ταϊλάνδη της Ευρώπης»: Ο καλά κρυμμένος αλβανικός παράδεισος που έχει μαγέψει τους τουρίστες (vid)
Οι χρήστες του TikTok έχουν μείνει άναυδοι αφού ανακάλυψαν πρόσφατα ένα βίντεο που απεικονίζει ένα φανταστικό καλοκαιρινό προορισμό, με πολλούς να είναι σίγουροι ότι το ειδυλλιακό σημείο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Κάτι που δεν ισχύει.

Η Ταϊλάνδη έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο χάρη στις εκπληκτικές παραλίες της, το τρομερό φαγητό και τα περίφημα πάρτι που προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες νεαρούς από όλο τον κόσμο.. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αποθαρρύνονται από την μεγάλη απόσταση και τις ακριβές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων.

@fitondalipi Lumi i Shales 😍 #fyp #albania #lumiishales ♬ original sound - lyricalalbania

Αν όμως σκέφτεστε κάτι παρόμοιο για τις φετινές σας διακοπές σας έχουμε τη λύση. Λοιπόν, υπάρχει ένα «κρυφό» διαμάντι στην Αλβανία που προσφέρει πολύ παρόμοια vibes, με πολύ φθηνές πτήσεις, φαγητό και ποτό και τρομερά πάρτι.

Στο TikTok, η travel vlogger και λάτρης των ταξιδιών Aleksandra έδειξε την εκπληκτική θέα που είδε στο Lumi i Shales, γράφοντας τη λεζάντα της ανάρτησης: «Ένα κρυφό μέρος στην Αλβανία που μοιάζει με την Ταϊλάνδη». Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes, έδειχνε παραθεριστές να κολυμπάνε μέσα στα καταγάλανα νερά, να κάνουν κανό, παραλίες βγαλμένες από καρτ ποστάλ και καταπράσινα τοπία στο backround.

@olam281 📍A hidden place in Albania that looks like Thailand ☀️ #hiddengems #placestovisit #hiddengemseurope #europesummer #cheapdestinations #albania #lumiishales #visitalbania ♬ Praise Jah in the Moonlight - Uzii BigTalk

Ο Shalë ή Lumi i Shalës είναι ένας ποταμός που διασχίζει τις αλβανικές Άλπεις. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τοπίο θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της χώρας.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν «βροχή» με πολλούς να θαυμάζουν την απίστευτη ομορφιά. «Όμορφο μέρος!», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος συμφώνησε, σχολιάζοντας: «Έχω πάει στην Αλβανία πολλές φορές. [Είναι] η αγαπημένη μου χώρα όλων των εποχών και έχω ταξιδέψει αρκετά. 10/10 θα το συνιστούσα σε όλους». Ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «ΠΙΣΤΕΨΑ ότι ήταν η Ταϊλάνδη».

@fitondalipi Lumi i Shales💎💦 #Albania #shengjin #syrikalter #lumiishales #lumiishales🥰🥰 ♬ something in the orange - favsoundds